Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

ben 32 haftalık hamileyim ve oğlum 1800gr biraz zayıf malesef ama umarım doğana kadar kilo alır ama önemli olan kilo değil sağlıklı doğması canım.

bende 32haftalık hamileyim ve bebeim 1800gr herşey normal sağlıklı dedi doktor.sakın korkma ama benim bebeğimde kol ve bacak kemik ölçümleri 30-31 haftalık giibi çıktı biraz tedirgin oldu doktorumuz ama dua ediyorum bol bol inşallah doğana kadar uzar.kiloya takılma inşallah çok hızlı kilo alır bebeğin.benimde karnım hiç 32 haftalık gibi durmuyo ama ona bağlı değil inan buna..sen stres yapma sadece ii düşün ii şekilde dua et.inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.Allahım meleklerimizi bize bağışlasın. :)

kızlar kişiden kişiye değişiyo kilosu bende söylüyorum millet diyorkii aaaa küçük doktora gıdıyorum gelişimi 1 hafta önden gidiyor dıyo kılosu ii diyo sız doktorunuzu dınleyın başkasının ne dedıgıne bakmayın bu arada bebişlerinizin boyu kaç santım ben 27 haftalık hamıleyım 39santım olmuş

37+5 te ultrasona göre 3700 çıktı,doktor inanmadı tekrar tekrar ölçtü hep aynı sonuç...biz 3500 diyelim yine de bu kadar olamaz dedi.merakla bekliyorum bakalım kaç doğacak.baştan beri iri diyor ben de kendimi ona göre hazırlıyorum,ufacık bi kız doğarsa çok şaşırırım doğrusu bunca tantanaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…