Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

Kimse yokmu ya..ilk gebeliğim çok mutluyum oğlumu kucağıma alacağım günü iple çekiyorum .rabbim olmayanlarada nasip etsin.....

amin canım heyecanını anlıyorum insan dağlara taslara haykırmak istiyor.bende oğlumu hep rüyamda görüyorum.doğmus yanı basımda heyecanla bekliyoruz bizde.Allah kolay bi hamilelik geçirmeni nasip eder insallah

arkadaşlar benimde ilk bebeğim 15 yıl sonra gelen mucizem 21 hafta kilo 403 g boy 20 cm normalmi dr normal dedi ama merak ediyorum

arkadaşlar benimde ilk bebeğim 15 yıl sonra gelen mucizem 21 hafta kilo 403 g boy 20 cm normalmi dr normal dedi ama merak ediyorum

Canım selam nasılsın??

Meleğin ile 21 haftalık olmuşsunuz bile..Maşallah subhanallah

İnş meleğini sağlıkla huzurla kucağına aldığın günlerin yazılarını okumak nasib olur..

Bir halini hatrını sormak istedim..Öpüyorum çok dikkat et kendine..

teşekkürler canım sen nasılsın nasıl gidiyor varmı bi gelişme inşallah teyzesi hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur oluşumu rabbim isteyen herkeze nasip etsin dualarım hep olmayan kardeşlerimle

Bizde 2 gün önce gittik tam 37 haftalıkken boyumuz 51 cm kilosuda 3.121 gr olmuş oğlumuzun normal dedi doktorumuz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…