Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

bebegimin kilosunu son 2 kontrolden beri bilmiyorum doktor daha önceki kontrollerde başka ultrasona gönderirdi beni yan odadakı yni son 2 kontrolümde göndermedi kendisi odasına uyduruktan bitane ultrason cıhazı koymuş onla kontrol ediyor kilosu göstermiyormuş oda bebegimin kilosunu 2 aydır belmiyorum bidahaki kontroldede söylemese doktora saldırmayı düşünüyorum zaten sinir hastası etdi beni 9ayda hep bişeyleri eksik

Son düzenleme:
23+0 iken 650 gramdık bu hafta kontrolüm var bakalım hayırlısıyla ne kadar oldu merakediom kızlar buarada ben yeni katıldm :) şuan 25+4üz.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı doğumla sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasipetsin inşallah

bende gebeliğe bağlı yüksek tansiyon var ve bu yüzden geri kalıor dedi doktor o nedenle çok tedirginim

Tatlım sende sıkıntı varmış bak bende oda yok. Birazda sanırım rahmin besleyiciliği ile ilgili. Rahmin yine bebeğini iyi besliyor. Sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar boşver canım. Önemli olan sağlıkları.

haklısın bu şekilde düşünmemiştim açıkcası:) geçen haftaya kadar oldukça iyidi zaten şu 2 haftadır gerileme başladı doktor da alabileceğini belirtti
umarım dediğin gibi zayıf da olsa sağlıkla kavuşmak önemlisi rabbim hepimize yaşatsın bunu

16+4 166 gram 15 cm
19+6 322 gram 20 cm
24+1 680 gram 30 cm
28+2 1158 gram 35 cm .... benim oğlancığmın gelişi...

bi tanıdığımız çocuğu için 20 haftalıkken 600 gram dedi sizce mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…