Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

2 gün önce dr a gittik bebişim 30 hafta içinde kilosu 1250gr..dr bu ay cok kasılmışsın dedi ilaç verdi..erken doğum olabilir dedi ne yap et ocak 1e kadar doğurmayayım diye dua et dedi((( bebişim daha küçük normal kilosunda bile değil kızlar bebişime kilo aldırmak için ne yapmalıyım????????

umarım bebeğin gününde doğar.çok stres yapma.streste erken doğum tehtidi yaratabilir..
bebeğin için dua et sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir umarım hepimizin bebekleri.

benim bebeğimin kilosu gayet iyiymiş doktorum her kontrolde çok güzel diyor.
kendi tükettiğim yiyecekleri söyliyim sana umarım sendede işe yarar.
en başta süt ve süt ürünlerini çok fazla tüketiyorum.hergün muhakkak peynir,yoğurt,süt tüketirim.
ve haşlanmış yumurta yiyorum hergün kahvaltıda.
birde bir avuç kadar ceviz ya da fındık yerim hergün..kurubakliyat ve sebzeyi çok tüketiyorum.balık muhakkak her hafta yiyorum.
kırmızı etle aram yok ama protein değeri yüksek olan diğer yiyeceklerden tüketiyorum işte.

birde ben çok fazla tüketmiyorum ama pekmezde kilo aldırıyor bebeğe derler.ben çok nadir tüketiyorum.bunuda deneyebilirsin :)

bu pazar 30+2 de gittik dra kızım 1960 gram 44 cm olmuş kuzum benim tombiş tombiş yanakları var bi doğsada sıksak babasıyla sabırsızlıkla bekliyoruz artk

dün kontroldeydim bende küçük kızım 31+4 günlükde 1800gr çıktı doktor önde gidiyor dedi ne demek istedi acaba kilosundan dolayımı böyle söyledi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…