Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

Biz de bugün öğrendik ki 27. Haftayı 991 gr.'la kapatıyormuşuz. :)
Eylül anneleri çoğunlukta burda sanki

24+1 gun 742 gr 30 cm
merhabalar maşallah bebısıne ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.hepimizinkınıde ben 23 haftalıktım dra gitiğim de 583 gr 24 cm dı. acaba yeterlı besleyemıyormuyum. sakıncası yoksa neler yıyorsun neler yapıyursun paylasirmısın. bırde benim meleğim sence zayf mıcok evham yapıyorum ya kafayı yıyecegım. sağlıklı olması herseyden önemli ama insan biraz kılolu bır bebek olsun istiyor işte

Bence saglikli olmasi en önemlisi. Ben hergun 1yumurta, 1kasik pekmez, 1kasik bal ve bol bol salata,,meyve yiyorum.ozellikle yumurta ve pekmez bebegi cok hizli buyutuyor.hamur vs cok az ye cunku bebege hic faydasi yok..peynir de bol bol ye.

Bir de cok su ic. Hepimizin bebegine saglik diliyorum :)

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Eklentiler

• IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20150530_222955.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 80
34+5 oglusum 3300 gr olmus:)) doktor cok buyuk dedi iki hafta sonra yine kontrole gidecem boyle devam ederse dogumu baslatiriz dedi.. Kendim 10 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…