- 23 Ağustos 2014
- 287
- 252
- 103
- 34
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.501
merhabalar maşallah bebısıne ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.hepimizinkınıde ben 23 haftalıktım dra gitiğim de 583 gr 24 cm dı. acaba yeterlı besleyemıyormuyum. sakıncası yoksa neler yıyorsun neler yapıyursun paylasirmısın. bırde benim meleğim sence zayf mıcok evham yapıyorum ya kafayı yıyecegım. sağlıklı olması herseyden önemli ama insan biraz kılolu bır bebek olsun istiyor işte24+1 gun 742 gr 30 cm
Bence saglikli olmasi en önemlisi. Ben hergun 1yumurta, 1kasik pekmez, 1kasik bal ve bol bol salata,,meyve yiyorum.ozellikle yumurta ve pekmez bebegi cok hizli buyutuyor.hamur vs cok az ye cunku bebege hic faydasi yok..peynir de bol bol ye.merhabalar maşallah bebısıne ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.hepimizinkınıde ben 23 haftalıktım dra gitiğim de 583 gr 24 cm dı. acaba yeterlı besleyemıyormuyum. sakıncası yoksa neler yıyorsun neler yapıyursun paylasirmısın. bırde benim meleğim sence zayf mıcok evham yapıyorum ya kafayı yıyecegım. sağlıklı olması herseyden önemli ama insan biraz kılolu bır bebek olsun istiyor işte
Bir de cok su ic. Hepimizin bebegine saglik diliyorum :)merhabalar maşallah bebısıne ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.hepimizinkınıde ben 23 haftalıktım dra gitiğim de 583 gr 24 cm dı. acaba yeterlı besleyemıyormuyum. sakıncası yoksa neler yıyorsun neler yapıyursun paylasirmısın. bırde benim meleğim sence zayf mıcok evham yapıyorum ya kafayı yıyecegım. sağlıklı olması herseyden önemli ama insan biraz kılolu bır bebek olsun istiyor işte
37+5 3100 gr paşam37 haftamda 2800 grmaşallah kuzuma
Merak ettim kac kilo dogdu bebeginiz, benim bebegimle yaklasik ayni gidiyolar, doguma ne kadar olur diye merak ediyorum:)Benim kızım da 33+4'te 2600 gr, 45 cmdi. Ben de 5,5 kilo almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?