Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

Benim de sürekli şekerimi sorup duruyor dr. Telasa kapılıyorum öyle olunca. Bir de normal dogum düşünüyorum. Siz sezeryan mı olacaksınız bu durumda dr ne diyor iri olmasına
Sezeryan olucam Dr aslında 3 hafta önce sezeryan tarihimi 3 eylül e vermişti fakat geçen hafta böyle hen 2 hafta onde hem 3300 görünce 24 ağustos a çekti tarihi zaten normal doğumda 40 haftayı bekleme tahmini 4.5 veya 5 kilo doğar dedi ama ben zaten normal istemediğim için hep Sezeryan üzerine plan yaptık şeker yükselmesinde sorun çıkmamıştı suan böyle bi risk varmı bilmiyorum Dr bu konu için bişey demedi yarın kontrolum var yine normalinden fazla kilo almış sa sorucam benimde aklıma şeker geldi çünkü 10 günde 600 gr almıştı en son

merhaba kızlar ben 32 haftalık hamileyim bebeğim 2 kılo 300 gr olmuş inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder RABBİM

bebeğim 21+1 de 9 gün önde gidiyordu(22+3 gibiydi ) ve 27 cm kilosu 540 gr dı. doktorum bayağı iyi durumu iyi kilo aldırmışssınız demişti bebeğe boyu ve kilosu çok iyiymiş . gerçi bir hafta geçti nerdeyse daha da büyümüştür inşallah.

Bugun tam 28. Haftaya girdik ve dr um
Vardi .. Dr bebegimin kilosunun 1050gr dedi ve en fazla 3 kilo 100 hr dogar bebegin dedi.. Pazartesi doppler ultr. Yapcak kan akisina bakmak icin dedi.. Gelisimi falan iyi cok sukur ama korktum ya . Benimle ayni olanlar sizinki kac kilosu .. Internetten baktim normal gorunuyor ama niye dr ole demedi .. Napmaliyim arkadaslar varmi fikri olan..

33. hafta 1700 :) gelişimi herşeyi iyi şükür dün kontrol vardı.Gelişimi iyiyise , sağlığında sıkıntı yoksa her bebek aynı kilo doğacak diye birşey yok. Doplerede girdik , maşallahımız var.O yüzden ben kilosunu hiç sıkıntı yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…