- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.541
Meraba benim yemgem hamile ve doctora gittik bize bebeyin biraz kucuk oldu soyledi sizce kilosu nasil cok mu az 5. Ayına girecek bebeyin kilosu 436 gram
Masallah ileride gidiyor sanırım. Çünkü ben de 35+1 deyim ve 2910 gr 50 cm. Dr bir hafta ilerde iri bir bebek dedi35+4 te 3300 gr 49 cm di
Tesekkur ederim Evet 2 hafta onde görünüyorMasallah ileride gidiyor sanırım. Çünkü ben de 35+1 deyim ve 2910 gr 50 cm. Dr bir hafta ilerde iri bir bebek dedi
Benim de sürekli şekerimi sorup duruyor dr. Telasa kapılıyorum öyle olunca. Bir de normal dogum düşünüyorum. Siz sezeryan mı olacaksınız bu durumda dr ne diyor iri olmasınaTesekkur ederim Evet 2 hafta onde görünüyor
Sezeryan olucam Dr aslında 3 hafta önce sezeryan tarihimi 3 eylül e vermişti fakat geçen hafta böyle hen 2 hafta onde hem 3300 görünce 24 ağustos a çekti tarihi zaten normal doğumda 40 haftayı bekleme tahmini 4.5 veya 5 kilo doğar dedi ama ben zaten normal istemediğim için hep Sezeryan üzerine plan yaptık şeker yükselmesinde sorun çıkmamıştı suan böyle bi risk varmı bilmiyorum Dr bu konu için bişey demedi yarın kontrolum var yine normalinden fazla kilo almış sa sorucam benimde aklıma şeker geldi çünkü 10 günde 600 gr almıştı en sonBenim de sürekli şekerimi sorup duruyor dr. Telasa kapılıyorum öyle olunca. Bir de normal dogum düşünüyorum. Siz sezeryan mı olacaksınız bu durumda dr ne diyor iri olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?