Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

Arkadaşlar dün doktora gittik. 5 hafta olmuştu oğluşumuzu görmeyeli 28+5 günlük gittim oğluşum 1441 gram olmuş. 1 hafta önden gidiyor maşallah

20+3 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 22.75 cm ama kilosunu sormayı unuttum ultroson kağıdın da da bulamadım nerede yazıyor diye. Doktor sağlıklı dedi. Bir yer de 160 yazıyordu. 160 gram olamaz dimi. 16 Haftalıkken 130 gramdı. ???

16haftada biz de 130 gr dık. 20+0 da ise 333 gr. dedi doktorumuz.

Bebegim almis basini gidiyor simdiden 3600 gr olmus:)) hayirlisiyla bu ayin 19.da sezeryanla dogum yapacam
Hadi hayirlisi olsun insallah sag salim gelsin bebegin:) benimkide 3500 cikti sezeryan yapalim dediler baska bi doktora gittim oda 3200 dedi, kararsiz kaldim ya bide o kadar kilolu degilse diye, haber et sezeryan olunca gercekten dedikleri cikicakmi kilosu, ben güvenemiyorum pek

InsAllah canim hayirlisiyla kucagimiza alalimda gerisini bosver:)) doktorlar zaten diyorlar yanilma payi var 200- 300 gr kadar. Senin bebeginde hemen hemen benim tosun kadarmis., Allah hayirlisini nasip etsin

35 arti 5 de 3400 gr 49 cm di kafasi ve karini 3hafta onden dedi yani kafa buyuk oldugundan sezeran olacam mecbur

Meraba benim yemgem hamile ve doctora gittik bize bebeyin biraz kucuk oldu soyledi sizce kilosu nasil cok mu az 5. Ayına girecek bebeyin kilosu 436 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…