- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.521
16haftada biz de 130 gr dık. 20+0 da ise 333 gr. dedi doktorumuz.20+3 haftalık hamileyim bebeğimin boyu 22.75 cm ama kilosunu sormayı unuttum ultroson kağıdın da da bulamadım nerede yazıyor diye. Doktor sağlıklı dedi. Bir yer de 160 yazıyordu. 160 gram olamaz dimi. 16 Haftalıkken 130 gramdı. ???
Oo Maşallah. Ben sormayı unuttum doktor da bir şey demedi. Bakalım bu ayın 20sinde gidicem o zaman sorucam16haftada biz de 130 gr dık. 20+0 da ise 333 gr. dedi doktorumuz.
Merak ettim, sonuc ne oldu? Benimde bebegime bugün büyük dediler 2 haftaya tekrar bakicaklar34+5 oglusum 3300 gr olmus:)) doktor cok buyuk dedi iki hafta sonra yine kontrole gidecem boyle devam ederse dogumu baslatiriz dedi.. Kendim 10 kilo aldım
Merak ettim, sonuc ne oldu? Benimde bebegime bugün büyük dediler 2 haftaya tekrar bakicaklar
Hadi hayirlisi olsun insallah sag salim gelsin bebegin:) benimkide 3500 cikti sezeryan yapalim dediler baska bi doktora gittim oda 3200 dedi, kararsiz kaldim ya bide o kadar kilolu degilse diye, haber et sezeryan olunca gercekten dedikleri cikicakmi kilosu, ben güvenemiyorum pekBebegim almis basini gidiyor simdiden 3600 gr olmus:)) hayirlisiyla bu ayin 19.da sezeryanla dogum yapacam
Hadi hayirlisi olsun insallah sag salim gelsin bebegin:) benimkide 3500 cikti sezeryan yapalim dediler baska bi doktora gittim oda 3200 dedi, kararsiz kaldim ya bide o kadar kilolu degilse diye, haber et sezeryan olunca gercekten dedikleri cikicakmi kilosu, ben güvenemiyorum pek
20 ile 25 hafta arasi 300-660gr normal sayiliyor. Tam olarak haftasini biliyormusun?Meraba benim yemgem hamile ve doctora gittik bize bebeyin biraz kucuk oldu soyledi sizce kilosu nasil cok mu az 5. Ayına girecek bebeyin kilosu 436 gram
Bu ayin 17 sinde 5.ayi oluyor20 ile 25 hafta arasi 300-660gr normal sayiliyor. Tam olarak haftasini biliyormusun?
5 aylik 17-20 hafta arasi oluyor, gayet iyi kilosu o haftalara göreBu ayin 17 sinde 5.ayi oluyor
Cok tsk ederim canim cvp verdiyin için5 aylik 17-20 hafta arasi oluyor, gayet iyi kilosu o haftalara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?