- 4 Mart 2015
- 43
- 27
- 88
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.581
Oh maşallah! Şimdiden mıncıklanacak kıvama gelmiş. =)32+6 da 2113 gram oğlum :)
Oh maşallah! Şimdiden mıncıklanacak kıvama gelmiş. =)
31+1'de 1810 gram olduk biz de.
Maşallah tombik kuzuya. Benimki de 32+4'te 2100 gram çıktı. Doktor normal seyrinin azıcık üstüne çıkmış ama tehlikeli bir durum yok dedi. Sizin doktorunuz ne dedi bu duruma?33 haftalik 2410 cok mu siskoyuz
Maşallah tombik kuzuya. Benimki de 32+4'te 2100 gram çıktı. Doktor normal seyrinin azıcık üstüne çıkmış ama tehlikeli bir durum yok dedi. Sizin doktorunuz ne dedi bu duruma?
Her şey normalse, evet yapısal demek ki. =) Eşim 4 kilo doğmuş. Ben de tırsıyorum ona benzeyecek diye. Normal doğum istiyorum da...Kilolu dedi aclik ve tokluk kan sekeri istedi benden normal cikti . Bende esimde 3 kilo kusur dogmusuz sanirim yapisal birdaha ki kontrolumuz 30 ekimde bakalim kac olmus
Maşallah. Bu senenin minikleri çoğunlukla tombik demek ki. =))32 haftalık 2.200 çıktı kızlar dr bısey demedi
Doktora güvenmek lazım. Normal doğum en güzeli ama sizi zorlayacaksa, bebeği tehlikeye sokacaksa normal yapacağım diye diretmek de saçma. Ben normal istiyorum ama bu işler son ana kadar kesinleşemiyor işte, bakalım artık nasıl olacak. =) Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım da...Bende hep normal istiyordum bebek kilolu dedi bide bas yapisi genis dedi bu sartlarda normal zor gozukuyor ama daha erken dogum sekli icin dedi benim asil sikinti esim ve kaynanam normal dogurtmuyor esimi vakumla cekip cok zor dogurmuslar hic riske atma diyorlar sanirim ona cekti bizimkide :)
ben çok kılolu doğmuşum 5 kılo kadar benım bebış bana cekmez ınsallahHer şey normalse, evet yapısal demek ki. =) Eşim 4 kilo doğmuş. Ben de tırsıyorum ona benzeyecek diye. Normal doğum istiyorum da...
Maşallah. Bu senenin minikleri çoğunlukla tombik demek ki. =))
Amanın! =)) 5 kilo mu? Annelerimize neler çektirmişiz. Doğum yaklaştıkça daha çok düşünüyorum bunu. Ben de ters doğmuşum mesela.ben çok kılolu doğmuşum 5 kılo kadar benım bebış bana cekmez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?