Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

İnşallah tekrar döner bebeğin cnm kiloya da çok takmiyorum artık doğunca alırlar inşallah

TE="papatyagibisin, post: 42946706, member: 698500"]Beimde 2 hafta geriden geliyor cnm yarin 36+6oluyotum kontrolum var bskalim kac kilo olmus[/QUOTE]
bugün kontolumüz vardı bizimde kızım sürpriz yaptı gene bize bu haftada tekrar baş yukarı pozisyonu almış halbuki baş aşağı dönmüştü neyse geri döndüğü için dr tam ölçemedi kilosunu falan ama kilo almamış gibi duruyo bu poziyonda doğru sonuç vermz ama dedi biz de öyle muallakta kaldı ([/QUOTE]
İnsa

26 haftalık iken ultrasona girmiştim o zaman 1023 gr olarak görünüyordu. 16 ekimde randevum var. o zaman net olarak belli olacak boyu ve kilosu.

30+1 günlük kilosu 1.500 oğluşumun ama erken doğum riski var tedavi görüyorum ağrılarım çok bebeğim daha çok ķücük korkuyorum Allahıma hep dua ediyorum Tüm yavrularımız zamanında ve sağlıklı doğar inşallah amin..

Maşallah tombik kuzuya. Benimki de 32+4'te 2100 gram çıktı. Doktor normal seyrinin azıcık üstüne çıkmış ama tehlikeli bir durum yok dedi. Sizin doktorunuz ne dedi bu duruma?

Kilolu dedi aclik ve tokluk kan sekeri istedi benden normal cikti . Bende esimde 3 kilo kusur dogmusuz sanirim yapisal birdaha ki kontrolumuz 30 ekimde bakalim kac olmus

Kilolu dedi aclik ve tokluk kan sekeri istedi benden normal cikti . Bende esimde 3 kilo kusur dogmusuz sanirim yapisal birdaha ki kontrolumuz 30 ekimde bakalim kac olmus
Her şey normalse, evet yapısal demek ki. =) Eşim 4 kilo doğmuş. Ben de tırsıyorum ona benzeyecek diye. Normal doğum istiyorum da...
32 haftalık 2.200 çıktı kızlar dr bısey demedi
Maşallah. Bu senenin minikleri çoğunlukla tombik demek ki. =))

Bende hep normal istiyordum bebek kilolu dedi bide bas yapisi genis dedi bu sartlarda normal zor gozukuyor ama daha erken dogum sekli icin dedi benim asil sikinti esim ve kaynanam normal dogurtmuyor esimi vakumla cekip cok zor dogurmuslar hic riske atma diyorlar sanirim ona cekti bizimkide :)

Doktora güvenmek lazım. Normal doğum en güzeli ama sizi zorlayacaksa, bebeği tehlikeye sokacaksa normal yapacağım diye diretmek de saçma. Ben normal istiyorum ama bu işler son ana kadar kesinleşemiyor işte, bakalım artık nasıl olacak. =) Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım da...

Her şey normalse, evet yapısal demek ki. =) Eşim 4 kilo doğmuş. Ben de tırsıyorum ona benzeyecek diye. Normal doğum istiyorum da...

Maşallah. Bu senenin minikleri çoğunlukla tombik demek ki. =))
ben çok kılolu doğmuşum 5 kılo kadar benım bebış bana cekmez ınsallah

Bebişim bu gün tam 9 haftalık oldu 7 haftalık gitmişdim doktora 1 smdi boyu çok mutluyum çunki 4 cu gebeligim 3 gebelik olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…