Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

Merhaba bugün kontrolum vardı 33+3 haftaligim 2750 olmuş melegim bende sadece 300 gr almışım çok şükür herşeyi normal ve sağlıklı

28+3 günlük kızım 1330gr 35 cm maşallah ama benim erken doğum riskim var sürekli yatıyorum insallah vakti zamanında hayırlısıyla kucagimiza alırız

Merhaba hanımlar benim dra son gidişimdi bugün haftaya pazartesi kizima hayırlısıyla kavuşuyorum kilosu 3750 boyu 51 cm çok şükür sagligi sihhati yerinde umarım kazasız belasız savunuruz

benimde kızım 36 +2 de 2400 gr dı doktorumuz haftasına göre zayıf dedi hatta sadece kafası haftasına uygun vücudu iki hafta geriden geliyo dedi ((( benzer duru da olan var mı ?

="papatyagibisin, post: 42896member: 698500"]benimde kızım 36 +2 de 2400 gr dı doktorumuz haftasına göre zayıf dedi hatta sadece kafası haftasına uygun vücudu iki hafta geriden geliyo dedi ((( benzer duru da olan var mı ?[/QUOTE]
Beimde 2 hafta geriden geliyor cnm yarin 36+6oluyotum kontrolum var bskalim kac kilo olmus

Beimde 2 hafta geriden geliyor cnm yarin 36+6oluyotum kontrolum var bskalim kac kilo olmus[/QUOTE]
bugün kontolumüz vardı bizimde kızım sürpriz yaptı gene bize bu haftada tekrar baş yukarı pozisyonu almış halbuki baş aşağı dönmüştü neyse geri döndüğü için dr tam ölçemedi kilosunu falan ama kilo almamış gibi duruyo bu poziyonda doğru sonuç vermz ama dedi biz de öyle muallakta kaldı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…