Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

Kizlar 33+0 da doktorum 2500 kg dedi bebegim icin 34+2 de agrimdan dolayi acile gittim ayni cihaz farkli bi doktor olcum yapti 2100 dedi 33 haftayla uyumlu gelisimi 1 hafta geri suyunda çok fazla dedi moralimi bozdu eve gonderdi resmen simdi hangisine guvenmem gerekiyo cihaz ayni sonucta ne bilim kafam çok karisti boyle bi durumla karsilasan varmi

Hepimizin bebeğine maşallah

Biz her zaman öğrenemiyoruz kilo ve uzunluğu ancak devlet hastanesi söylüyor

22+0 da 650 gr ve 28 cm di kızım

kizlar benim bebiş 34 hafta ve 1890gr. dr sen kuçuksun diye bebiş de kuçuk olur dedi.ben hamile olduğumu oğrendiğim de 45kg idim.şimdi 57 kg olmuşum.dr normak dedi ama inşAllah normal doğar kucağima verilir eve geliriz

39+3 de cuma gunu dogum yaptim 1 hafta once yani 38 haftalikken doktor 3 kg demisti duzeltilmis hali 200 gr dusuk soyledi bebegim 3450 dogdu

23+6'da 675 gr. olduğunu söyledi doktor kızımın. Kaval kemiğine bakarken "uzun olacak galiba"dedi ama kaç cm olduğunu sormayı unuttuk. Ana baba uzunsa uzun olması muhtemel tabi :)

Ultrasonda 3500 3800 arasi dedi doktorum dogumdan 3 gun once bebisim 3800 53 cm dogdu bilgili bi doktor tahmini tutturuyor kesinlikle.saglikla buyutun bebislerinizi anneler

28+4 te 1600 gr. olculdu. 1 2 hafta onden gidiyor sanirim. Ben de 4 kilo dogmusum, esim de 4 kilo ustu dogmus. Doktor buyuk ihtimal sezaryanla dogar dedi. Hayirlisi bakalim. 5 kilo aldim toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…