Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

16 haftalık 145 gram 21+5 513 gram 25+6 965 gram 29+3 1523 gram doktorum iyi olduğunu söylüyor ama son 1 ayda sadece yarım kilo alması pek tatmin etmedi :)

29 hafta 1300 Gr 25 cm soranlar zayıf olduğunu söylüyor çok canım sıkılıyor
Canım banada bi komşu 30 haftalıkken bebeğinin 2 kilo 700 gram olduğunu söyledi seninki baya zayıf dedi onun bebeği 4 kilo 300 doğmuş kime göre neye göre zayıf işte 3, kilonun üstünde doğsa zayıf sayılmaz dimi ama

Kizlar ben kac haftaligim bilmiyorum dr haftaya gel bakalim dedi siz biliyosaniz bana yorum yapar misiniz ? Sat 30 ocak ovulasyon 17 subat bat 3 mart. Adetlerim hep duzensizdi yumurtlamam 19.gun oldu. 6 martta hcg 760 cikti 8 martta hcg 2183 cikti dr da haftaya gel dedi. Persembe gunune randevu aldim gittigimde sdce keseyi mi gorurum yoksa bebegide gorur muyum ? Yani ben kac haftaligim

Benim kuzenim 900gram dogdu 2.5 3 kilo gayet iyi. 4 kilo obez olarak doguyo :) dogumuda zor olur kilolu bebegin

17.6da 200 gram 21.5de 325 gram 24.1de 651gram dr kilosundan cok gelisimine bakiyo bayanlar her bebegin kilosu bir olmaz arkadasimin bebegiyle bebegim arasinda 1 hafta fark var kilosuonun bebegi bir hafta kucuk kilosu benimkiyle birhic takmiyorum dr saglikli desin bana yeter

Henüz 11 haftaliğiz daha birkac gramin üstüne cikamadik fakat doktorum gelisimi bir kaç gün önde dedi inşallah saglikli ve sihhatli olarak böyle devam eder :)

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

36. Haftada bi dr 2750 dedi halbuki 32de de 2700 demisti. 2 gun sonra diger dr uma gittim 3250 dedi. Hangisi dogru ne kdr dogar bilmiyorum artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…