Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

16+3 te 153 gram..
Rabbim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin.

tam 32 dolduğunda 1940 gr olmuş bebeğim:) doktor haftası ile uyumlu dedi. şu anda 2 kiloluk bir canlı taşıyorum çok güzel bir duygu :)

tam 32 dolduğunda 1940 gr olmuş bebeğim:) doktor haftası ile uyumlu dedi. şu anda 2 kiloluk bir canlı taşıyorum çok güzel bir duygu :)
Maşallah :) benimki daha 800 gr civarı tahminen ama dün sanki göbeğim patlayacak sandım nefes alamadım o kilolara gelirsek inşallah ne yapacağım diye düşündüm :)

Maşallah :) benimki daha 800 gr civarı tahminen ama dün sanki göbeğim patlayacak sandım nefes alamadım o kilolara gelirsek inşallah ne yapacağım diye düşündüm :)

ya benim daha küçükken daha çok rahatsız ediyodu şimdi yerleşti herhalde karnım da büyüdü gerçekten öyle patlama hissini yaşamıyorum bir de bebek daha fazla enerji harcadığı için mutelemen her yediğim ona gidiyo olabilir:) senin de öyle olur canım hayırlı olsun bebişin

Patlayacak gibi his normal değil mi canim? Bebek yukarı çıkıyor diye endişe etmedim de pek. Zaten sancı olsa tüm akşam o şekilde olamazdim herhalde :)

Patlayacak gibi his normal değil mi canim? Bebek yukarı çıkıyor diye endişe etmedim de pek. Zaten sancı olsa tüm akşam o şekilde olamazdim herhalde :)

bende yemek yeyince oluyordu yani çok yiyemiyordum o yüzden küçük küçük. normaldir bence. sen dr una yine bir sor ama ciddi bir şey değil bir de bir ara nefesim kesiliyordu nefes alamıyor gibi oluyordum o da geçti

23+6'da 675 gr. olduğunu söyledi doktor kızımın. Kaval kemiğine bakarken "uzun olacak galiba"dedi ama kaç cm olduğunu sormayı unuttuk. Ana baba uzunsa uzun olması muhtemel tabi :)
Ultrasyonda yada ultrasyon ciktisi varsa elinizde fl degeri var fl degerini 7 ile carpinca boy uzunlugunu veriyor

Dogruluk payi cihaz olcumune gore dogru cikiyor. Kafa karin capi ve boyu. Bebegin durusuda onemli. Matematiksel hesapla yapiliyor

bende yemek yeyince oluyordu yani çok yiyemiyordum o yüzden küçük küçük. normaldir bence. sen dr una yine bir sor ama ciddi bir şey değil bir de bir ara nefesim kesiliyordu nefes alamıyor gibi oluyordum o da geçti
Aynen canım benim de öyle nefesim kesiliyor zor alıyorum niyeyse. Şekil değiştirdi galiba karnimda

27+3 te 1334 gram.
annesine çekecek galiba.etine dolgun olacak :)
ah ah 2 sene önce 51 kiloydum.bebek olayları ve açık olan iştahım sayesinde şuan 68 e merdiven dayadım.
Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da veririm inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…