- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.721
Bir önceki kontrolde ne kadardı acaba hatırlıyor musunuz? Ben de 26+3'te gideceğim çok merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü :)26+4 1051 g ' di
25+0 780 g.Bir önceki kontrolde ne kadardı acaba hatırlıyor musunuz? Ben de 26+3'te gideceğim çok merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü :)
Teşekkür ederim cevabınız için Rabbim yavrularımıza sağlık versin :) benim de 22+1'de 456 gramdı bir dahaki kontrolüm 9 gün sonra 26+3'te bakalım ne kadar büyümüş benimki :)25+0 780 g.
22+6 500 g.
Maşallah :) benimki daha 800 gr civarı tahminen ama dün sanki göbeğim patlayacak sandım nefes alamadım o kilolara gelirsek inşallah ne yapacağım diye düşündüm :)tam 32 dolduğunda 1940 gr olmuş bebeğim:) doktor haftası ile uyumlu dedi. şu anda 2 kiloluk bir canlı taşıyorum çok güzel bir duygu :)
Maşallah :) benimki daha 800 gr civarı tahminen ama dün sanki göbeğim patlayacak sandım nefes alamadım o kilolara gelirsek inşallah ne yapacağım diye düşündüm :)
Patlayacak gibi his normal değil mi canim? Bebek yukarı çıkıyor diye endişe etmedim de pek. Zaten sancı olsa tüm akşam o şekilde olamazdim herhalde :)ya benim daha küçükken daha çok rahatsız ediyodu şimdi yerleşti herhalde karnım da büyüdü gerçekten öyle patlama hissini yaşamıyorum bir de bebek daha fazla enerji harcadığı için mutelemen her yediğim ona gidiyo olabilir:) senin de öyle olur canım hayırlı olsun bebişin
Patlayacak gibi his normal değil mi canim? Bebek yukarı çıkıyor diye endişe etmedim de pek. Zaten sancı olsa tüm akşam o şekilde olamazdim herhalde :)
Ultrasyonda yada ultrasyon ciktisi varsa elinizde fl degeri var fl degerini 7 ile carpinca boy uzunlugunu veriyor23+6'da 675 gr. olduğunu söyledi doktor kızımın. Kaval kemiğine bakarken "uzun olacak galiba"dedi ama kaç cm olduğunu sormayı unuttuk. Ana baba uzunsa uzun olması muhtemel tabi :)
Aynen canım benim de öyle nefesim kesiliyor zor alıyorum niyeyse. Şekil değiştirdi galiba karnimdabende yemek yeyince oluyordu yani çok yiyemiyordum o yüzden küçük küçük. normaldir bence. sen dr una yine bir sor ama ciddi bir şey değil bir de bir ara nefesim kesiliyordu nefes alamıyor gibi oluyordum o da geçti
Maşallah boylu olucak ilk hamileligimde oğlum da oyle boylu. Şimdi kızım olucak nasip ederse sizin cinsiyet23+4'te 623 gram ve 29 cm
Maşallah boylu olucak ilk hamileligimde oğlum da oyle boylu. Şimdi kızım olucak nasip ederse sizin cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?