- 9 Temmuz 2017
- 407
- 174
- 18
- 32
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.761
Merhaba bebeginz kac kg ve boyu kac cm dogdu acaba benimde 30+3 gunlukken 42 cm 1650 gramdi30 hafta 1gunluk boyu:42 cm bıraz uzun boylu olacakmış:)
kılosuda 1.485
Merhaba bebeginiz kac kg dogdu acaba30 haftalık olduk ve minik kızım baya bi büyümüş 1.610gr olmuş :dance:delikafadulden:teytey:
maşallah gelişimi çok güzel nazar değmesin sağlıklı bir bebek olsun inş bizdeki sadece merak kilonun hiç önemi yok tabi ama böle önden giden bebeklerin kilosunu çok merak ediyorum elimde değilBenimde 30+3 Deyken 1950ydi 33 haftadada 2650ydi kac kilo dogcak bebisim.cok mersk ediyorum
Vallq bende cok mersk ediyorum cunku normal.dogum.istiyorum ama iri olursa bu beni korkutuyormaşallah gelişimi çok güzel nazar değmesin sağlıklı bir bebek olsun inş bizdeki sadece merak kilonun hiç önemi yok tabi ama böle önden giden bebeklerin kilosunu çok merak ediyorum elimde değil
32. haftada tekrar gidecem bende rapor almak için hemde kontrolüm var bakalım o zmana kadar nasıl olur iri bir bebek olursa zaten hem sizin hemde bebeğiniz için tehlikeli durum olabilir yinede doktorunuz sizi yönlendirir 5 kg yu bile normal doğuranlar varmış inş istediğiniz gibi olur herşey allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsinVallq bende cok mersk ediyorum cunku normal.dogum.istiyorum ama iri olursa bu beni korkutuyor
Amin insallah sizede hayirli kolay dogumlar olsun insallah:) zaman da gecmek bilmiuor:)32. haftada tekrar gidecem bende rapor almak için hemde kontrolüm var bakalım o zmana kadar nasıl olur iri bir bebek olursa zaten hem sizin hemde bebeğiniz için tehlikeli durum olabilir yinede doktorunuz sizi yönlendirir 5 kg yu bile normal doğuranlar varmış inş istediğiniz gibi olur herşey allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin
amin çok teşekkür ederimAmin insallah sizede hayirli kolay dogumlar olsun insallah:) zaman da gecmek bilmiuor:)
maşallah nazar değmesin çok iyi boyu uzun olacak heralde35+6 da 51 cm 3.100 gram:)
2 hafta onddn gidiyor erkek bebisimiz babasi 1maşallah nazar değmesin çok iyi boyu uzun olacak heraldecinsiyeti ne acaba doktor kaç gün önden gittiğini söledi?
maşallah bncede aileden gelen bir uzunluk :) bizimkiside erkek allah hayrlı evlat nasip etsin2 hafta onddn gidiyor erkek bebisimiz babasi 1
85 benimde 1.75 ondan sanirim:)
Amin rabb8m hepimize saglikli evlatlar saglikli kolay dogumlar nasip etsin insallah:)maşallah bncede aileden gelen bir uzunluk :) bizimkiside erkek allah hayrlı evlat nasip etsin
merhaba doğum yaptınız mı acaba merak ettim :) inşallah sağsalim bebeğinizi kucağınıza almışsınızdırAmin rabb8m hepimize saglikli evlatlar saglikli kolay dogumlar nasip etsin insallah:)
Evet 11 kasimda yaptim cok sukur Allah hepinize nasip etsin insallah:)merhaba doğum yaptınız mı acaba merak ettim :) inşallah sağsalim bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır
ne güzell hayrlı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahEvet 11 kasimda yaptim cok sukur Allah hepinize nasip etsin insallah:)
Dogumdan 6 gun once 3700 du dogumda 3825 52 cm dogdu cok sukur iyi ama biraz sariligi var umarim tez zManda gecerne güzell hayrlı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahdarısı bize olsun bebeğinizin durumu nasıl maşallahh uzun boylu kilosu yerindeydi doğumdada aynı mı çıktı sonuçlarınız
maşallah allah mazarlardan esirgesin tez zamanda şifa versin oğluşuna güle güle büyüt cnmDogumdan 6 gun once 3700 du dogumda 3825 52 cm dogdu cok sukur iyi ama biraz sariligi var umarim tez zManda gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?