Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

Benimde 30+3 Deyken 1950ydi 33 haftadada 2650ydi kac kilo dogcak bebisim.cok mersk ediyorum
maşallah gelişimi çok güzel nazar değmesin sağlıklı bir bebek olsun inş bizdeki sadece merak kilonun hiç önemi yok tabi ama böle önden giden bebeklerin kilosunu çok merak ediyorum elimde değil

maşallah gelişimi çok güzel nazar değmesin sağlıklı bir bebek olsun inş bizdeki sadece merak kilonun hiç önemi yok tabi ama böle önden giden bebeklerin kilosunu çok merak ediyorum elimde değil
Vallq bende cok mersk ediyorum cunku normal.dogum.istiyorum ama iri olursa bu beni korkutuyor

Vallq bende cok mersk ediyorum cunku normal.dogum.istiyorum ama iri olursa bu beni korkutuyor
32. haftada tekrar gidecem bende rapor almak için hemde kontrolüm var bakalım o zmana kadar nasıl olur iri bir bebek olursa zaten hem sizin hemde bebeğiniz için tehlikeli durum olabilir yinede doktorunuz sizi yönlendirir 5 kg yu bile normal doğuranlar varmış inş istediğiniz gibi olur herşey allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin

Amin insallah sizede hayirli kolay dogumlar olsun insallah:) zaman da gecmek bilmiuor:)

Dogumdan 6 gun once 3700 du dogumda 3825 52 cm dogdu cok sukur iyi ama biraz sariligi var umarim tez zManda gecer

Kızlar bende 34+4 haftamdaym bebek 2.100qr fakat benm merak ettiqm son 1 haftadır hep saq tarafta toplanıyor bebek erken doğum riskimi bu bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…