Bebislerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniiiiz? Belirtileriniz nelerdi?

Kızımı 19. Haftada öğrendim aşırı kusma tiksinme bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı vardı. Çok zayıfladım. Çirkinleşmişim galiba eşim şimdi itiraf ediyor. Bide ilk bebeğimi 16. Haftada sol tarafımda hissettim

valla bende ne kusma ne tiksinme hiçbir şey olmadı ama sanırım kız öyle hissediyorum :) kendini saklamazsa 3 aralıkta öğreneceğiz 16 haftalık olmuş olacak o zaman

Daha dün öğrendim kız :) benim yüzüm çok çirkinleşti ergen gibi sivilce doldu

Ben oglusumu 13.haftada ögrendim 90% oglan dedi bidahaki terminimde yani 16 haftalikken kesinlesmisdi..
Simdikini bende merakla bekliyorummm

ben de 3 aralıkta öğrenicem inşallah ben de zayıfladım çirkin gözüküyorum kendi gözüme ama ben hep erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak

15. haftada kıza benziyor dedi.18. hafta başımı neydi gittik kız görülüyor dedi.Sonra 19 da ayrıntılı ultrasonda ki doktor küçük daha kız olabilir ama erkek çıkarsada şaşırmayın dedi bizi muallakta bıraktılar.yüksek oran kız ama kesin olmayınca

12 haftalıkken yuzde 90 kız demişti... şimdi 25 kasımı bekliyorum.. netleşsin de ismiyle hitap edeyim artık istiyorummmm :)

Ilk hamileligim kiz hissediyorum :)
12 haftaligiz. 8 aralikta 16 haftalikken ögreniriz insallah saklamassa
Hayieli ve saglikli olsun yeterki :)
Ama tabii insanin illaki gönlünde olan oluyor :)
Ben erkek cocugu isterdim esim kiz cocuk hastasi :)
Nasip insallah

Erkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç

Erkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
Canm benim ilk oglum oldu ama 15.haftaya kadar bulanti beni mahvetmisdi yani onu genelliyemeyiz vücudla bünyeyle alakali bence (

Benim kızımda çok kusmam oldu. Bunda yok derken Bi haftadır sabah bulantısı çıktı. Yataktan çıkmaya korkuyorum midem bulanıyor kusma yok ama bulantı deli ediyo beni :-(

benim hamileliğimde çok rahat kusma falan da yok ama kızım olma olasılığı yüksek durumda şuan :) ama annemde abimde hiç zorlanmamış bana hamile iken dokuz ay çekniş bulantı vs.

Benim kızımda çok kusmam oldu. Bunda yok derken Bi haftadır sabah bulantısı çıktı. Yataktan çıkmaya korkuyorum midem bulanıyor kusma yok ama bulantı deli ediyo beni :-(
Ah canim ya kiyamam ((
Bulanti cok kötü oluyo ya gercektende bende 11 haftalik hamileyim ama 5.haftadan beri bulanti devam ediyor.. Ins en kisa zamanda gecer.. Sanada Allah kolaylik versin sabir versin.. Bende ilk haftalar yatakdan kalkmak istemiyordum

benim hamileliğimde çok rahat kusma falan da yok ama kızım olma olasılığı yüksek durumda şuan :) ama annemde abimde hiç zorlanmamış bana hamile iken dokuz ay çekniş bulantı vs.
Iste burdanda anliyoruz ki bulantininda cinsiyetle hiiic alakasi yok.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…