- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Ee o zaman kizmi olur acabaSenin solundan mi bakıyor doktor keseye. Kese solunda gibi ama bebiş bariz sağda
Icimden gercekten hic birsey gecmiyor nedense :)ay bilmem ki Allah gönlüne göre versin vajinal olunca tam tersi oluyor erkek o Zamansen ne hissediyorsun ??
valla canm ben dün öğrendm oğluşum olacağını şu cinsiyet belirtilerinin hepsi faso fisoymuş erkeğe dair hiç belirti yoktu ama erkek sonuç olarak hemde kesin.. her çocuk da belirti farklı olurrBende cok sivilcelendim acaba kizmi diyorum.. Oglumda aksine pürüssüzlesmisdi cildimm herkez diyodu cok güzellestin diye :)
Bakalim :)))
Aynen canm sendede hepp kiz belirtileri vardi cok sasirdim inanki ben senin kesin kiz gôzüyle bakyiordumm..valla canm ben dün öğrendm oğluşum olacağını şu cinsiyet belirtilerinin hepsi faso fisoymuş erkeğe dair hiç belirti yoktu ama erkek sonuç olarak hemde kesin.. her çocuk da belirti farklı olurr
kesin canm doktor ihtimal bile demedi zatn bizde gördk pipiyi kız diye diye oğlanı sinirlendirdik herlde açtı bacakları apaçık gösterdi :)Aynen canm sendede hepp kiz belirtileri vardi cok sasirdim inanki ben senin kesin kiz gôzüyle bakyiordumm..
Simdi kesinlestimi??
Babasi sevinmisdir :)kesin canm doktor ihtimal bile demedi zatn bizde gördk pipiyi kız diye diye oğlanı sinirlendirdik herlde açtı bacakları apaçık gösterdi :)
hemde nasıl dedim sen kız istemiyr muydun ağzı kulaklarında erkek adamın erkek oğlu olur dedBabasi sevinmisdir :)
Her ne kadar kiz kiz dediysede oglani duyunca sevindigine eminim.. Esimden biliyorum :)
Canim tahmin edeyim bence erkek :)
Bak iste aynisini benmkide söylemisdi hahahah deli bunlar ya..hemde nasıl dedim sen kız istemiyr muydun ağzı kulaklarında erkek adamın erkek oğlu olur ded
canım herşeyin hayırlısı valla allah gönlüne göre versin inş :) ya hiç olmasaydı şimdi en azından burnumuza kokusunu çekebileceğimiz bi meleğimiz olacak :)Bak iste aynisini benmkide söylemisdi hahahah deli bunlar ya..
Benim simdi ikinci oldugu icin kiz istegim cok ama diyorum ya ilkinde oglan istegi vardi Rabbim verdi :)
Hayirlisi olsun :) ama sag sol olaYina pek inanmiyorum ben yaaa :) tabi arada tutar ama hepde tutacagni sanmiyorum.. :) isime gelmedi daha dogrusu haha :)))Canim tahmin edeyim bence erkek :)
Tabiki kuzum ne demek ya hic evladi olmayanlar ne yapsin..canım herşeyin hayırlısı valla allah gönlüne göre versin inş :) ya hiç olmasaydı şimdi en azından burnumuza kokusunu çekebileceğimiz bi meleğimiz olacak :)
vallahi yaa üzlüyorum da Allah isteyen herekse versin inş ..Tabiki kuzum ne demek ya hic evladi olmayanlar ne yapsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?