Bebislerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniiiiz? Belirtileriniz nelerdi?

Senin solundan mi bakıyor doktor keseye. Kese solunda gibi ama bebiş bariz sağda

Senin bebişin kız bu teoriye göre . Tabi bunlar uydurmasyon tahminler rabbim hayırlı evlat etsin . Senin az var öğrenmene ben öğrenene kadar ohoooo

Bende çok meraktayim.gerçi yeni keseyi gördük kalp atışını 23 ünde duycaz hayırlısı ile ama içimden erkek geçiyor.gönlüm kızdan yana ama allahım hayırlı sini versin de

ay bilmem ki Allah gönlüne göre versin vajinal olunca tam tersi oluyor erkek o Zaman sen ne hissediyorsun ??

Bana 12. Haftada ℅ 90 erkek dediler ama ben hep şüpheyle yaklaştım ,sırf bunun için farklı doktorlara gittim her kontrolde,şimdi 30. Haftdayız ve değişmedi erkek, kızımdada 14. Haftada öğrenmiştik,değişmedi yine,ama çok duyuyorum yanılanları bu yüzden 16-17 haftayı beklemek daha iyi

Bende cok sivilcelendim acaba kizmi diyorum.. Oglumda aksine pürüssüzlesmisdi cildimm herkez diyodu cok güzellestin diye :)
Bakalim :)))
valla canm ben dün öğrendm oğluşum olacağını şu cinsiyet belirtilerinin hepsi faso fisoymuş erkeğe dair hiç belirti yoktu ama erkek sonuç olarak hemde kesin.. her çocuk da belirti farklı olurr

valla canm ben dün öğrendm oğluşum olacağını şu cinsiyet belirtilerinin hepsi faso fisoymuş erkeğe dair hiç belirti yoktu ama erkek sonuç olarak hemde kesin.. her çocuk da belirti farklı olurr
Aynen canm sendede hepp kiz belirtileri vardi cok sasirdim inanki ben senin kesin kiz gôzüyle bakyiordumm..
Simdi kesinlestimi??

Aynen canm sendede hepp kiz belirtileri vardi cok sasirdim inanki ben senin kesin kiz gôzüyle bakyiordumm..
Simdi kesinlestimi??
kesin canm doktor ihtimal bile demedi zatn bizde gördk pipiyi kız diye diye oğlanı sinirlendirdik herlde açtı bacakları apaçık gösterdi :)

kesin canm doktor ihtimal bile demedi zatn bizde gördk pipiyi kız diye diye oğlanı sinirlendirdik herlde açtı bacakları apaçık gösterdi :)
Babasi sevinmisdir :)
Her ne kadar kiz kiz dediysede oglani duyunca sevindigine eminim.. Esimden biliyorum :)

hemde nasıl dedim sen kız istemiyr muydun ağzı kulaklarında erkek adamın erkek oğlu olur ded
Bak iste aynisini benmkide söylemisdi hahahah deli bunlar ya..
Benim simdi ikinci oldugu icin kiz istegim cok ama diyorum ya ilkinde oglan istegi vardi Rabbim verdi :)

Bak iste aynisini benmkide söylemisdi hahahah deli bunlar ya..
Benim simdi ikinci oldugu icin kiz istegim cok ama diyorum ya ilkinde oglan istegi vardi Rabbim verdi :)
canım herşeyin hayırlısı valla allah gönlüne göre versin inş :) ya hiç olmasaydı şimdi en azından burnumuza kokusunu çekebileceğimiz bi meleğimiz olacak :)

canım herşeyin hayırlısı valla allah gönlüne göre versin inş :) ya hiç olmasaydı şimdi en azından burnumuza kokusunu çekebileceğimiz bi meleğimiz olacak :)
Tabiki kuzum ne demek ya hic evladi olmayanlar ne yapsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…