- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi pembemavi3
-
İnşlh geçer Can'ım. Evde Bi bebeğim daha var onunla ilgilenmek zorundayım . Zor oluyoAh canim ya kiyamam((
Bulanti cok kötü oluyo ya gercektende bende 11 haftalik hamileyim ama 5.haftadan beri bulanti devam ediyor.. Ins en kisa zamanda gecer.. Sanada Allah kolaylik versin sabir versin.. Bende ilk haftalar yatakdan kalkmak istemiyordum
Aynen kuzum benimde 1 oglum daha var bazen basimi kaldiramiyorum ama mecburuz 1 cocugumuz daha olunca.. Ama gececek ins :) ilk 3 ay cok normal zorda olsa.. Ûc ay sonra gecsinde gerisi önemli degil :)))İnşlh geçer Can'ım. Evde Bi bebeğim daha var onunla ilgilenmek zorundayım . Zor oluyo
İnşlh Can'ım ya..Aynen kuzum benimde 1 oglum daha var bazen basimi kaldiramiyorum ama mecburuz 1 cocugumuz daha olunca.. Ama gececek ins :) ilk 3 ay cok normal zorda olsa.. Ûc ay sonra gecsinde gerisi önemli degil :)))
Bende hep solumda hissediyorum ve alnimda sivilceler olusdu.. Cokkk merak ediyorum yaaaa ögrensem artikkk :)15.haftada kız olduğunu öğrendim:)))hep solda hissettim ve çene bölgemde sivilceler oluştu, zayıfladım ve bende bulantıdan çok ağlama atakları oluyordu her şeye ağlar oldum şimdi biraz azaldı
Ayyyy canim benim bende kizim olsun ve bana benzesin cok isterim yaaaa ama sizin ilk adim atilmis kiz olacakmis ins sanada benzer o zaman tamamdir :))Ben 16. haftada gittim öğrenmek için ama cimcimem utandı, göstermedi kendini. 17. haftada tekrar gittim ve bir prensesim olacağını öğrendim. Nasipse ocakta kucağıma alıcam inşallah, Allahın izniyle. Şu zamana kadar hiç bi sıkıntım, ağrım sızım bulantım tiksinme hiçbişey olmadı çok şükür. Sadece hamile olduğumu göğüslerimin büyümesinden anladım, gerçekten çok büyüdüler ne yazıkki. Bir de sırtımda sivilceler çıktı ki hiç çıkmayan yer. Onlar da bu ara geçmeye başladı. Onun dışında çok şükür bin şükür hiç sorunumuz olmadı. Rabbim hepinizin, tüm hamişlerin gönlüne göre versin. Ben çok istemiştim bi kızım olsun. Bi de bana benzerse of of of :)
İnşallah senin de istediğin dilediğin olur canımAyyyy canim benim bende kizim olsun ve bana benzesin cok isterim yaaaa ama sizin ilk adim atilmis kiz olacakmis ins sanada benzer o zaman tamamdir :))
Ins canm ama senin adina cokkk sevindimİnşallah senin de istediğin dilediğin olur canım
Teşekkür ederim canım :))Ins canm ama senin adina cokkk sevindim
Canim bana kız demişti o keseye gore burda biri ama .şunu söyleyim kese sağda ise erkek solda ise kız oluyorKızlar bebeğin ilk ultrason resmine göre cinsiyet tahmini diye bişey varmış Bebek sağa yakınsa kız sola yakınsa erkekmiş cinsiyetini öğrenenler bi bakar mısınız? Kızımda tutuyor benim . Gerçi Bebek bu yani ya sağda ya soldaAy cinsiyet öğrenenler Bi yazın kızzz nolırr
Bende oglumda güzellesmisdim :)) simdi tam tersi aslinda yani cok cirkinlesdim diyemem ama sivilcelendim yüzüm lekelendi gibi.. Normalde kiz belirtisi ama bakicaz :))13. Haftada yüzde 90 erkek dedi 17 de onayladi. Belirtim hep sağda hissettim şimdi de hep sağda hareket ediyor çok bulantı çok kusma hala olabiliyor . Göğsüm çok büyüdü tüylendim sivri bir Karnım kuru bir cildim var ama yinede guzellestim eşim de öyle diyor
Canim ben 18.haftaya kadar hep kuştum bulantidan mahvoldum. Hala da oluyor bence dediğin bünye meselesiErkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
Ay zaten benim kızımda solda duruyomuş ahah yanlış bakmışımCanim bana kız demişti o keseye gore burda biri ama .şunu söyleyim kese sağda ise erkek solda ise kız oluyor
Bence o herkezde farkli olur..yani kesin sagda erkek solda kiz diye bisey olacagina inanmiyorum :)Ay zaten benim kızımda solda duruyomuş ahah yanlış bakmışımşimdiki bebeğim tam ortada. Meraktan çatlamazsam iyi
Kese ne tarafta fotografa baktığında sagda mi solda miAy zaten benim kızımda solda duruyomuş ahah yanlış bakmışımşimdiki bebeğim tam ortada. Meraktan çatlamazsam iyi
Kızımda kese solda Bebek'te kesinin solunda. Bu bebiş kesenin tam ortasında kese sağda. Zaten hamile kaldığından beri sağ tarafım ağrıyor :-(Kese ne tarafta fotografa baktığında sagda mi solda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?