Bebişlerinizin kıyafetlerini nereden alıyorsunuz?

setu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
954
6
0
Ankara
mrb her aldığım ürün kısa bir süre sonra küçülüyor. marakalı ürünlerde çok güzel modeller oluyor almak istiyorum ama çabuk büyüdükleri için yepyeni kalıyor.

mothercare internet satışı varmı. google yazınca çıktı baktım sayfası ingilizce ama ürünler burdaki mağazaların yarı fiyatı acaba yurt dışında daha mı ucuz satılıyor. internetten alma şansımız yok heralde

Canım ben doğumdan once 6 aya kadar olan kıyafetleri almıştım arada tek tük alıyorum yıne bu ay geçince yaz için alışveriş yapmam lazım.mothercare de ayın 15inde her ay indirim oluyor bir kaç gun suruyor o zaman bak istersen

azizbebe'nın urunleride guzel hem daha uygun,birde ozdilekte ufaklık diye bir marka var onlarda oldukça kalıteli

bizim çoğu kıyafetimiz yurt dışından geliyo.
burda da hoşuma giden olunca alıyorum.

ben oğlum doğmadan ve doğduktan sonra tüm kıyafetlerini next ten almıştım ama izmirde kapandı next malsef çok beğenirim kalitesini biraz pahalı ama indirim zamanlarını takip tmek lazım uzun zamandırda kanz dan alıyorum çoğu şeyini bazı bazı sobee ye bakıyorum mesela şuan %20 indirim var yazlık ürünlerde güzel şeyler var ama kızlara daha çok özeniyo gibiler kanz ın en sevdiğim yönü erkeklerede çok güzel şık ve özenli çalışması çıtçıtlı badilerini modercarede alırım ama kıyafette pek aradığımı bulamıyorum bulsamda inddirmde olduğu zamanları yakalmak lazım ondada çok çabuk beden tükeniyor

ben andywawa'nın kıyafetlerini alıyorum, birkez aldıktan sonra vazgeçemez oldum.çok kaliteli ve çok şık şeyler bulabiliyorum. çoğunu netten bebeshoptan almıştım ama YKMlerde de var birçok modeli. tavsiye ederim kesinlikle, bir de mothercare vazgeçilmezim.
eğer marka şeyler giydirmek istiyorsan nette yine markabebe.com'u tavsiye ederim

bir kısmını yurt dışından alıyorum
burdanda mother&care -kanz -zara baby- idil baby
burda mağaza kıtlığı var zara bile 1 tane

lcw,next (kapandı),mothercare,wenice,bücürük,ufaklık,aklıma bir çırpıda gelenler bunlar

bende andywawa'nın kıyafetlerini alıyorum bebeshoptan birde lcw den alıyorumm kıyafetlerimizi.

doğmadan önce bende çok almıştım next ten ama bakırköydeki kapandı yakında yok alamıyorum bende şimdi
onun dışında zara,C&A, benetton dan alıyorum başka mağazalardan da alıyorum beğendiğim olursa
bu sıralar blue key, name it ve debenhams a takılmış durumdayım çok güzel şeyler buluyorum bu mağazalarda da tavsiye ederim

marka takıntım yok, çok beğendiğim bir kıyafet olursa alırım ayırım yapmam kaliteli olsun yeter benim için:umursamaz:

ben bu aralar gitti gidiyor.com takılıyorum iki gün önce bir tulum aldım kışlık dışarda falan mont gibi giydirmek için bugün ürün geldi gerçekten hem çok ucuza aldım hemde çok kaliteli çıktı.

genellikle lcwden ama ufaklık marka kıyafetlerde çok güzel ve kaliteli oluyor onlarıda kullanıyorum

bugün mothercare gittik gerçekten indirimli güzel şeyler buldum. her ayın onbeşinde mothercare gezmek lazım

şimdiye kadar çoğunlukla mothercare den aldım..kalitesinden çok memnunum..ama yaka kısımları deli ediyo çok açıksempatiksalakcinni

bulunduğum şehir dolayısıyla LCW ve WENICE'den başka seçeneğim yok bücürük vardı kapandı, wenıce'in ürünlerini her zaman beğenmiyorum nadiren güzel şeyler buluyorum o zaman alıyorum, genllikle takıldığım yer lcw

bir arkadaş daha sormuş cvp yazmamışsınız yine sorayım çünkü hakkaten bende çok merak ediyorum.MOTHERCARE nin sitesinden online alışveriş yapan varmı?yada bu ürünleri onlien nereen alabilrim?sitesinde fiyatlar süper.ama herşey ingilizce :S

melihin kıyafetlerini mackays lcw idil bebeden alıyoruz özellikle mackays hem çok uygun hemde çok zevkli bir marka öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…