siz bebişleriniz uyanıkken neler yapıyosunuz.
ne gibi şeyler konusuyorunuz
yada ne gibi hareketler yaptırıyosunuz ya da daha yapmıyomusunuz
veya bi süre beşiğinde tek basına bırakıyomusunuz
valla benim bebeğim baya huysuz olduğu için beşikte tek başına kalıp bakınmıyo pusette duruyo biraz genelde ayakta sallanıyo...yada zıplatılmaktan hoşlanıyooo...
biz bol bol konusuyoruz bırsuru sey anlatıyorum kusuma o da cewap werıyo annesıne:)
burnunu kulagını falan gosterıyorum , sarkı soyluyorum sarkıya bayılıyo. gaz ıcın jımnastık yapıyoruz (cok gazlı malesef) bı de bırazcık uzerımde yurutuyorum daha dogrusu kendısı yuruyo..
ben bazen beşiginde bırakıyorum sıkılıp beni çağırana dek işlerimi halletmeye calışıyorum. ama genelde işlerimi o uyurken yapıyorum. uyanıkken cok yalnız bırakmak istemiyorum.
onu gydirirken altını alırken ona ne yaptıgımı anlatıyorum. organlarını tanıtan şarkılar uyduruyorum.
gündüz anakucağında yatırıyorum,salonda,uyanık olduğu zmnlarda konuşuyorz sürekli,aguu yapınca oda beni taklit ediyoo zemuszemus sıkıldıkça kucağuma alıyorum,gezdiriyorum biraz sırtı dinlensin die.
altını açınca filan bol bol konuşuyorum..bebeklere ne kadar gülersen o kdar karşılık alırmışsın die bi yerde okumuştum.hakkaten ne kdar gülersm o kdar gülüyo oda :asigim: