bebşlermizn boyutları

25.haftada 832g oğluşum.boyunu sormayı unutmuştum ama bi sitede hesaplama yöntemi okumuştum ona göre 32,2cm boyu da.kocaman ayakları vardı sanırım bu özelliği bana benzeyecek:))

Dün gittik bizde 28 + 6 günlüğüz. Bebişimin boyu 35 cm kilosu 1200 gr mış. Doktorum normal dedi ama boyu ve kilosu az gibi geldi bana. Üzüldüm biraz Minyon bi bebek olacak sanırım...

oğluşum için en son 26+1de gittiğimde 1350 gr demişti, üst sınırda gidiyormuş kilosu, baya telaşlanmıştım doktorun konuşmalarından

24. haftada 800 gramdı benim kızçe. boy nasıl ölçülüyor bu arada kızlar. doktorum pek boyunu söyleyemiyor. soruyorum havada kalıyor ölçülmüyormu acaba ?

en son 23 4 gittim 770 gr 32 cmdi salı günü yeni randevumuz var ne kadar oldu bilmiyorum

25+5te gittiğimde 35cm. 1000grdı boyu haftasında ama kilosu biraz önde demişti. kafası da 3hafta önden gidiyormuş. bi sıkıntı olur mı arkadaşlar bileniniz var mı?

27+5 1200 gr. Boyunu hatırlamıyorum.Ama eşimde bende uzun olduğumuzdan normalden fazla olacaktır bizim kızımız çok düşünmüyorum boyu.Kilomuz normalmiş.

ben 26 4 müşüm... bend eüzülüyordum nıye zayıflar dıye

dün gittim 1150 gr ,boy 36 cm

Dün gittik bizde 28 + 6 günlüğüz. Bebişimin boyu 35 cm kilosu 1200 gr mış. Doktorum normal dedi ama boyu ve kilosu az gibi geldi bana. Üzüldüm biraz Minyon bi bebek olacak sanırım...

ben de 29+2 deyim 1215 gr.boyunu sormadım canım sıkılınca aklıma bir şey gelmedi.doktor biraz küçük geriden geliyor ama normal dedi.yine de çok canım sıkıldı.

ben de 29+2 deyim 1215 gr.boyunu sormadım canım sıkılınca aklıma bir şey gelmedi.doktor biraz küçük geriden geliyor ama normal dedi.yine de çok canım sıkıldı.

canını sıkma canım, bak kuru incirin içine ceviz sarıp ye hergün
yada aynı işlemi hurmayla da yapabilrsin
pekmez-tahin ye, yahin helvası yada.
bol bol kuruyemiş, fındık, ceviz, fıstık , kaju.
kalsiyumunu eksik etme.
ben ne yediğimi görebilmek için yazıyorum hep eksik kalmış mı diye.
sen de not tut, ihmal etme bunları.

​gecen hafta caesamba gittim 1500 kiloydu boyuda 41 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…