Yorumlarınız için sağolun hanımlar,
Şu sol tarafa yatma olayını ben dün öğrendim uyguluyorum ama sağda olurmuşta kesinlikle düz yatılmaması
gerekiyormuş çocuk beslenmiyormuş.Ama çevremdekiler ve eşim dahi 1000 grdan fazladır diyorlar göbeğin büyük diyorlar
kafam karıştı o yüzden bilemedim ama bundan sonra hep sol yatarım.
Birde etti şuydu buydu durumunda sıkıntılıyım maddi sıkıntımız var biraz bana neler tavsiye edebilirsiniz?
oğluşum 30.haftamızda 1650 g.gelişimi 1hafta önden gidiyormuş.bu haftadan sonra kilo alışı ve gelişimi çok daha hızlı olacak dedi dr.umarım çok abartmayız kilo almayı doğum normal olacak gibi görünüyor şimdilik.tosuncuk beni zorlar diye korkuorum:)
maşallah tosununa :) bende çok mrk ediyorum 1280 idi 28 haftada bizimde öndeydi 1 haftam var daa kontrole inş kilo almıştır yavru kuşum annelik nasıl bişi ya dimi varımız yokumuz bebişlerin kiloları fazla çıktımı insan o aşkla daha çok yiyo
31+2 de bebişim 2482 gr, 45 cm olmuş. Maşallah oğluşuma. Hadi ultrason fazla ölçüyor desek, yine de 2100-2200 gr kadar olmuş ogluşum. Doktorumuz tosuncuk geliyor, hazır ol dediHayırlısı inşallahh
maşallah size. ne yedin içtin. yazarsan bize de faydası olur belki. hayırlı gebelikler
1580 ve 1470 30 1 deyim masaallah boyarını soylemedı yıne
canım benım ınsaalallh teşekkür ederimmaşallah bebişlerine nisasum :)
kendileri iyi olsun da, boyları da uzamıştır onların :))
31 haftayı doldurduğumuzda, 2070 gr ve 43,5 cm uzunluktaydı. 18. haftadan itibaren 2 hafta önden gitti. Ben de merak ediyorum, acaba doğum tarihinde sapma olur mu? Hatta konu bile açtım :) Kendisi ya da yakını tecrübe eden varsa yazabilir mi acaba?
canm bnmkıde oyle bende merak edıyorm :) ama buraya cok sık gırılmıyor sanırım hazıran anneleri paylasımda sor bence sen :)
1580 ve 1470 30 1 deyim masaallah boyarını soylemedı yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?