canını sıkma canım, bak kuru incirin içine ceviz sarıp ye hergün
yada aynı işlemi hurmayla da yapabilrsin
pekmez-tahin ye, yahin helvası yada.
bol bol kuruyemiş, fındık, ceviz, fıstık , kaju.
kalsiyumunu eksik etme.
ben ne yediğimi görebilmek için yazıyorum hep eksik kalmış mı diye.
sen de not tut, ihmal etme bunları
dediklerinin hepsinden bol bol yiyorum.çalıştığım için vakitlerim çok düzenli.neyi ne zaman yiyeceğimi planladım ona göre yiyorum
10 Nisan 2013 de gittim 28+3 dü 1000 gr dedi doktor ya kafama takıldı
haftasına göre kilosu az mı yoksa normal mi canım sıkıldı ???
Boyunu hatırlamıyorum :S
Yorumlarınız için sağolun hanımlar,
Şu sol tarafa yatma olayını ben dün öğrendim uyguluyorum ama sağda olurmuşta kesinlikle düz yatılmaması
gerekiyormuş çocuk beslenmiyormuş.Ama çevremdekiler ve eşim dahi 1000 grdan fazladır diyorlar göbeğin büyük diyorlar
kafam karıştı o yüzden bilemedim ama bundan sonra hep sol yatarım.
Birde etti şuydu buydu durumunda sıkıntılıyım maddi sıkıntımız var biraz bana neler tavsiye edebilirsiniz?
geçen cumartesi gunu gıtmıstık 32+0 1780 gr. dı... kızım mınyon galıba bırz zaten onceden de doktor anne baba mınyon olunca bebegın de oyle olacagını bebegın ırılıgının bıraz da genetıge baglı oldugunu soylemıstı...
bence bebek kiloları karşılaştırma canım :) hastanelerden hastanelere de fark var makineyle alakalı tam ölçemeyebiliyorlar bu ölçümler çok net değil bir üstteki arkadaş 2 küsür gr demiş mesela senle aynı hafta ama ben şahsen onun ölçümün yanlış olduğunu düşünüyorum çoğumuzun hamilelik takvimiyle 150 200 gr oynama oluyor en fazla bebek çnkü son 2 ayda kilo alır bunu doktor söylüyor bnm de 1 hafta öndeydi en fazla bu yani
burada yazana gore normal gorunuyo tatlm ama doktora gore normal sınırlrda ama ırı bı bebek degıl zaten aynı gunlerde dıger arkadasların paylasımlarına bakınca da bıraz zyıf gorunuyo... saglıklı normal degerler ıcınde olsun da tombık olması sart degıl zaten:))ama zaten o kadar olması gerekmıyor mu
baksana alttaki hamıle gunlugune tam da 1.780 gran yazıyor_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?