bebşlermizn boyutları

İyi pazarlar hanımlar, bizimde dün kontrolümüz vardı kızımız 2650 olmuş.. Gülücükler atıyordu yavrum.. Herşey normal dedi dr. um, haziranın 10 ile 25 i arası normal bir doğum bekliyoruz, bakalım hayırlısı olur inşAllah..

35 +2 deyim 2490 gr oglum ama en azından 2700 falan beklerdim ,ayrıca nst de sancı var dedi doktor erken dogum olabilir,bu kısa sürede ne yesem ne içsem lütfen bişeyler yazın.

35 +2 deyim 2490 gr oglum ama en azından 2700 falan beklerdim ,ayrıca nst de sancı var dedi doktor erken dogum olabilir,bu kısa sürede ne yesem ne içsem lütfen bişeyler yazın.

niloo canım benım bebegımde kucuk bı bebek doktorum et suyu, sut ve sut urunlerı, tatlı bırseyler, cevız , dondurma ve kan dolasımını hızlandırdıgı ıcın kıraz yememı onerdı ıstersen bunları dene

merhaba bende aynı durumdan muzdaribim benim 2200 gr ve sezeryan olacagı için erken alıcak 10 gun suan dan biraz daha kilo alması gerek ne yapabilirim ??

blue tşk ederim bende öyle yapacam dediklerini uygulayacam.

dün doktorada sordum o da süt ürünlerini tavsiye etti.

dun kontrolum vardı 36+3deyım bebek 2,900 cıktı.
ama ben cok inanmıorum bu olculere 1mm kaydırsa bas cevresini olcerken 100-200 gr fazla az cıkabilior.
39 haftada 3100 olculup 40 haftasında 4220 dogru kuzenimin cocugu yani 1 haftada 1.1 kg alamayacagına gore olculer bana cok dogru gelmior sadece fikir verebilir gelisimi ile ilgili.

Canim nesguikli sut ic ve kemik suyu ile yap yemeklerini.oglum benim 3 haftafa 1 kilo aldi

arkadaşlar bu ultrasondaki kilolar gerçekten tutuyor mu? 36+0 da 3200 gr çıktı boyu da 47.6cm.geçen ultrasonumda 2700çıkmıştı üzerinden 9gün geçti sadece 9 günde 500gr alır mı?

bebeklerinizin maşallahı var benim bebeğim çok küçük kalıyor sizinkilerin yanında 36+0 da 2500 ne yapayımda kilo aldırayım bilemiyorum ((

an itibariyle 3 kilo 30 gr paşam iyi gidiyoruz doğumumuza daha var kısmetse :) 3.300 hedefliyoruz :)

bebeklerinizin maşallahı var benim bebeğim çok küçük kalıyor sizinkilerin yanında 36+0 da 2500 ne yapayımda kilo aldırayım bilemiyorum ((

mrb cnm üzülme bence 3 ü geçer yine senin ki bnm 15 günde en fazla 500 gr alıodu bu sefer gttm 18 günde 700den fazla almıştı ben bu ara ekstra olarak tarhana çorbası çok tükettim yaş tarhanadan ve meyve yaz meyvelerini çok sevdiğimden acıktıkça meyve yedim meyve bebeğe çok kilo yaparmış bide pekmezi fazlalaştırdım yemek kaşığıyla yedim günde 3 kere normal seyrinde bnm kilosu ama doktora göre fazla geldi mesela normal doğum olacağı için hafiften diyet yap dedi üzülme yani daha alacaktır bebişin kilo küçük doğan bebeler daha çabuk büyüyo hem

37+1 de 2850 boy 49 cm ya olmuyor bir tûrlü kilosu iyi artmıyor üstelik bpd 5 gün geri,doktor patoljik bir durum yok dedi ama çok canım sıkıldı,14 haziranda dogum var en fazla 3100 dogar. pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…