bebşlermizn boyutları

bildiğim kadarıyla bir değişiklik olmuyor.. çünkü ultrasonda verilen tarihler bebeğimizin boyutuna göre değişiklik gösteriyor yani boy ve kilosuna kafasının çapına vs. iyi beslenen annelerinki önden gidiyor, ama zamanında doğuyor.. benim kardeşimin önden gidiyordu 42. haftasında doğurdu düşün artık birde gecikti :)

son haftalarda hem boy olarak hemde kilo olarak çok hızlı büyüyormuş diyorlar bu ne kadar doğru bilen var mı..benim kızım 32+3 te 2055 gram 42 cmdi..en son 12 nisanda gitmiştim doktora

son haftalarda hem boy olarak hemde kilo olarak çok hızlı büyüyormuş diyorlar bu ne kadar doğru bilen var mı..benim kızım 32+3 te 2055 gram 42 cmdi..en son 12 nisanda gitmiştim doktora

Son ayda 1-1,5 kilo civarı alabiliyorlarmış diye duymuştum

benim kızım çok mu zayıf 31+2 deyiz 1650 gr çok minnak olacak herhalde ((

cnm bol badem ıle ac karnına 3 4 kasık kecı boynuzu pekmezı ye cnm
benım oglum 36 ıle 37 hafta arasında kıctıgı kecıboynzu pekmezı sayeınde 500 gr aldı 37 haftalık 3780 dogdu

meraba hazıran annelerı bende topıgın sessız takıpcılerındenım.bugun 33+0 olduk bızde bugun ıtıbarı ıle bebegımın kılosu 1900 gr boyu 40 cm gecen haftadan bu yana suyunda azalma oldu ve gelışım gerılıgı basladıgını soyledı doktor cok uzuldum bu duruma ama yapacak pek bırseyde yok RABBIMM herkese hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın ınsallahhh ınsallahh ılerıkı haftalarda gelısırrrr bebegımmmm

32+0 da 1820 gr olmuş ,çok canım sıkıldı ya ben 2kg bekliyordum

hem de nasıl heyecan...cuma günü doğum öncesi iznime ayrıldım...ben de bu gün kızımın kıyafetlerini yıkadım...koklaya koklaya içime çeke çeke serdim...özlemle gelmesini bekliyorum kızımın :)

Günaydın, hayıırlı haftalar.. Bende iznimi uzattım bakalım iki hafta daha çalışırım diye tahmin ediyorum.. Sonrasında daha çok ihtiyacım olacak gibi.. Cumartesi dr. kontrolümüz vardı bizimde, kızım 2400 olmuş çok tatlıydı.. Herşey yolunda çok şükür..
Doktorum biraz ödemim olduğunu söyledi, bir de idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varmış bu yüzden ilaç başladık bakalım erken doğuma neden oluyormuş Allah korusun..
Allah hayırlısıyla minik yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah..

Bugün kontrolümüz vardı, 34+5 deyiz. Kilo 2621 gr, boy 49.5 cm. :) Şimdilik doğum normal görünüyor, hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…