- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ben de eşimi o konuda kısıtlamam o da beni. Fakat haftada iki kere çıkıp da eve 5'de falan gelmez. En geç gece 01.30, 02.00 evde olur. Kiminle nerededir bilirim. Takıldığı kişilerde evli barklı arkadaşlarımın eşleri. Ayda bir veya iki kere olur. İstisnai durumlar hariç mesela yazın ramazanda falan sahurda eve girdiğimizde olur. Ancak sabah 5'e kadar normal zamanda dışarda olmasını istemem. Yaşadığımız şehirde de tanınır. Yani bir halt yese kulağıma geleceğini bilir. Arabası da plakası da mimlidir. Burada zaten çok yok arabasından birkaç tane ve eşimin araba renginde daha hiç görmedim. Jantları da farklıdır gören hemen der yani aa bu bilmem kim diye. Bunlara rağmen bir halt yerse de helal olsun derim(!) herhalde çünkü anca canını azraile emanet ederek böyle bir haltı yiyeceğini bilir. Ha Azrail ha ben.Ben varken de haftada 2 filan çıkıyor. Aslında çok takılmıyorum çıkmasına. Ama bi sınır yok eve dönüşte. Bazen 5 bile oluyor.
İnşaallah zamanla düzene girer, oturur evliliğiniz. Daha çok yeni, kimisi zamanla uslanır kimisi de daha çok azar.