Beceremiyorum

Valla bak dedigimi yap geniş derin bi leğen al üstüne otur en kesin yol bu sonra cişi klozete dökersin . Madem takintilisin legene de çamaşır suyu Dök gebe kalana kadar bu yolu dene o legen balkonda vs bi yerde kalsın .sonra da atarsın

Alaturka tuvalet varken niye banyoda yapsın yav ben de bu öneriyi anlayamadım, OKB zaten kendisi banyoyu yıka yıka temizlenmedi gelir kendisine.Alaturka tuvalette hallet işini banyoyu falan karıştırma bence
"Alaturka tuvalet de yok evde. Sadece alafranga var." yazilmis konuda dikkat ederseniz. Onerimi de ona gore yapmistim.

Siz de açık açık yazın. İşte bacaklarını birleştirip şu açıyla yaparsan sıçramıyor falan diyin. Bir yol gösterin.
Sayfalari okumadim belki yazan olmustur. Camasirinizi falan cikartip oturun klozete bacaklarinizi iyice acin. Bide elinize doktor eldivenlerinden giyin plastik bardaga yapin. Banyo halinizi da kaldirin. En fazla yerler batar. Onuda temizlersiniz tmmdir

Kıyamammmmmm. Allah bir an önce bebeğini kucağına almanı nasip etsin. Ne okb kalacak ne bişi o gelince zaten inşallah. :)

Ayakta biraz dizlerini kırarak duracaksın, bardağı tamamen kutuna yapıştıracaksın. İstediğin tazdikle işe taşamaz. Yavaş ve sakin çiş yapmak ne demek ya yapınca yapcan geçicen bi de hamburgercilerin kola bardakları var ya onlardan isteyebilirsin; ağızları daha geniş.:KK5:

Son olarak da red johnnnnnn, mentalist ❤️❤️ Diyorum anlayana :)

Anammmm :KK53:

Haklısın ben de çok huylanırım çişten bende alaturka tuvalet var allahtan :rapci:

Ama hastanelerde falan alaturka tuvalet olmayınca o verdikleri kabı tam idrarın geldiği yere yapıştırıyorum öyle şarrr diye de bırakmıyorum kontrollü az az bırakınca hiçbir yerime sıçramıyor :KK71:

Ayrıca ıslak wc kağıdı var onlardan peçete sabun falan hep çantamda bulunduruyorum hijyenik olmayan wc lere karşı :KK53: artı eczanelerde küçük paketlerde klozet kapak örtüsü satılıyor benim gibi takıntılılara tavsiye ederim :KK70:

Alaturka tuvalet taktırabilirsiniz bu konudan çok rahatsızsanız ben olsam söktürürdüm evdekini:confused:

Plastik kabı alafrangada denemedim. Elime eldiven giyip biraz kasarsam olur mu ki. Etrafa falan sıçramadan.

Canım çocuklardan idrar testi alırken yapışkan bi kağıdı yapıştıriyoz ya aynıantik plastik bardağı yakın tut mesafe sıfır olursa hiç bi yere sicramaz

bu kadar takıntılı iseniz önce tedavi olun ne olur

o çocuk her yere işeyecek zira

komşum anlatıyor ağladım tüm banyoya işedi

bornozlar halılar vs diye

benimki sadece sağa sola işemişti

mesela sehpaya işedi

sildim bezle ve ıslak mendil ile

yani ne çamaşır suyu ne bir şey

fazla takıntı hayatı zorlaştırır ki zaten idrar steril bir sıvıdır eğer enfeksiyon yok ise

bu kadar takıntılı iseniz önce tedavi olun ne olur

o çocuk her yere işeyecek zira

komşum anlatıyor ağladım tüm banyoya işedi

bornozlar halılar vs diye

benimki sadece sağa sola işemişti

mesela sehpaya işedi

sildim bezle ve ıslak mendil ile

yani ne çamaşır suyu ne bir şey

fazla takıntı hayatı zorlaştırır ki zaten idrar steril bir sıvıdır eğer enfeksiyon yok ise
Siz de fazla rahatmışsınız ya sehpaya işedi ıslak mendille mi sildiniz , ben de bunu anlamlandıramıyorum aman allahım :bicak:

Ucuz , buyuk boy bir tas alin.onun icine cisinizi yapin .tahlili yaptikdan sonra yikayin, kopukleyin ,kurulayin poset icine kaldirin.

Canım en güzeli duşa gir plastik bardağa işe testini yap sonra 5dk duşunu al çık en kolay ve temizi :)

ya valla merak ettim test sonucunu..
nasıl yapılacagına takıldık sonuca odaklanamadık:)
kaç gün geçti adet..
hadı hayırlısı bakalım sonuc beklıyoruz:)
hamıleysen tüm topik adım adım elbirliğiyle öğrenmiş olucaz valla haberi

Ben plastik bardak alıyorum altı için de kalınca peçete hazırlıyorum. Bardağa idrar yaptıktan sonra peçetenin üstüne koyuyorum ki etrafa dökülmüyor ya da bardağın kenarında ıslaklık varsa yerlere sürülmüyor. Sonra ellerimi yıkayıp temizlendikten sonra testi açıyorum. Düz bir zemine yine altında peçete olacak şekilde koyuyorum. Çubuk gibi kısma idrarı çekip teste damlatıyorum sonra plastik bardağı komple boşaltıp çöpe atıyorum. Birdaha ellerimi yıkayıp 4-5 dk bekliyorum zaten testin sonucu belli oluyor onu da bi peçeteyle tutup çöpe atıyorum bir daha ellerimi yıkıyorum en temizin böyle bana kalırsa.

bu son 8 ayda 40dan fazla ovulasyon testi kullandığım için, idrar verme konusunda uzmanlaştım.

şimdi önce bol peçeteyi klozetin yanında yere koyun, üzerine testinizi koyun, klozete bacaklarınızı olabildiğince açarak oturun. Elinize aldığınız plastik bardağı vajinanıza, yani idrarın çıktığı bölgeye iyice yerleştirin. İdrarınızın bir kısmını bardağa yapıp, bardağı dışarı çıkarın, klozet yanındaki peçetenin üzerine koyun. geri kalan idrarınızı yaptıktan sonra,
testi açıp, bardakta olan idrarınıza pipeti batırıp, testinize damlatın.
Hayırlı sonuçlar olsun

Not: Yemek tarifi gibi anlattım ama bu şekilde hiçbir yere sıçramıyor.

Gerçek
Baştan uyarayım biraz çişli bir konu ve artık ağlama noktasına geldiğimdem baya da açık yazmışım.

Artık dayanamıyorum. O çubuğa işeyemiyorum. Gebelik testinden bahsediyorum. Bir kere denedim ve çiş çubuğa değdikçe her yere sıçradı. Alafranga tuvalette inanın her yer çiş. Akşam akşam banyo halılarımı yıkayıp yerleri ozonlu suyla silmek zorunda kaldım. Hastanede iki kere idrar testi verdim geçen aylarda yok. o Kaba da işerken elime falan her yere sıçrıyor. Kaba isabet edince basınçla sağa sola da sıçrıyor. Eve dönünce bütün kıyafetler yıkanıp duş alınıyor ama yok yani evin içinde gebelik testi yapamıyorum. Ovulasyon testi aldım 70 küsür liraya yatıyor evde. Etrafa sıçratmadan nasıl yapıcam ki. Alaturka tuvalet de yok evde. Sadece alafranga var. Kimseye anlatamıyorum. Herkes nasıl yapıyor anlamıyorum. Bugün batım vardı regli olmadım. Erken gebelik testlerinden aldım. Sıçratmadan yapıcam diye 2 gün önce beceremedim sanırım denk gelmedi. o testte boşa gitti. 5 sn tutun diyor. ya da bir kaba yapın diyor. yahu nasıl yapıyorsunuz. Sabah ilk çişle yapın diyorlar. Zaten bütün gece gitmemişsin haliyle kımıl kımıl çıkmıyor ki böyle nazik nazik hiç bir yeri kirletmeden olsun.
Biliyorum kan testi ver kurtul diyeceksiniz ama bizim burda test sonuçları ertesi güne çıkıyor. Ben 2dk bekleyim de öğreneyim bir umut olsun kan testinden önce diyorum ama beceremiyorum. Çok mutsuzum. Tabi obsesifliğim de var. Çişle falan çok muhatap olmak tiksindiriyor beni. Yani tabi ki kim tiksinmez de diyebilirsiniz.[/QUOTE

Eğer dalga geçmiyorsan ve ciddiysen ben şöyle yapmıştım . Hiç bir yerede sıçramadı . Öyle plastik bardak falan değilde , geniş bir peynir , dondurma kabı gibi Şeyler kullanmıştım . Tabi bütün tuvaletini yapmıyorsun . Ayaktayken biraz yapıp , onu kenara koyup Devamını oturarak yapabilirsin . Bence kafaya çok takmışsın . Ayrıca o alete zaten direk yapılmaz . O nasıl bir mantık

Eger plastik bardakta da ayni sorunu yasiyorsan kucuk bir legen alip onun icine yap.etrafa sicramamis olur.onun icine batirir oyle yaparsin testi

Back
X