beceremiyoruz biz bu isi

Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Çocukluğum gayet güzel geçti
Senin yorumunu hic bir konu da hic bir sekilde ciddiye almicam sen az ötede büyüde gel nasi ailede büyüdügün apacik belli gücü gücü yetene gecirmis sende hayaller Kur cocum olursa 2 yasinda beni sinir ederse vururum tokadi vururum tokadi dikkat ette hayat vurmasin o tokati Allah akil versin yazik annesi tokatla büyütmüs buda siddeti güzel bise saniyo acidim simdi

Arkadaşım bana diss atacağına önce bi sor da öyle yaftala.
Ne yi sorim sana kücük Sadist siddet sever zavalli sEni :sinirli:senin gibi vicdansizlar yüzünden kac tane cocuk öldü siddetten bugun bi vurursun yarin 10 vurursun insallah büyüyünce bebegini kucana aldiginda o minicik bebegin sana muhtac halleri utandirir buraya yazdiklarini yazik cok yazik

Evet ben cok kötü bi anne olacağım. Siz çok iyisiniz. İyi geceler
tek bi meseleyle iyi kotu olunsaydi keske.
Ayrica cocugun yok yasin kucuk. 2-3 yaslarinda cocugun konusmadan anlamadigini varsayiyorsan cocuklar hakkinda bilgin de yok.
Senin ki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

15 mi?? :KK57: Ben de yaşıtım biri varmış gibi konuşuyorum nerden bilirim öyle büyük büyük laflar etti ki.. Hay allahım üzüldüm şimdi :KK43: küçücük çocuk daha, şiddeti savunuyor :KK43:
Aynen ben de çok üzüldüm hem anne hem bir öğretmen olarak kimbilir neler yaşıyor

Tek bir mesajımdan travma yaşadığımı anlamanız (!) sizi dahi yapar. Önünüzde saygıyla eğiliyorum.
Bak yavrum zararın kendine dokunur şimdi bize kızman çok normal savunmaya geçiyorsun şiddetin büyüğü küçüğü olmaz ailem hem vurdu hem baş tacı ettiler demişsin hata yapmışlar ev ortamınızı ne yaşadığınızı bilemem.
Genceciksin kendini düşün olur mu kızım

Cankuslarin annesi, bir de sende biraz mukemmeliyetçıkık var galiba. Çocuklar hep saatinde uyumalı, yemek hep hazır olmalı gibi. Kendini rahat bırak. Eksik oldugün konulara yogunlaşmak yerine iyi olduğun konularda kendini öv, bubari düşün. Wallace millet senin yaptığının yarısını yapmadığı halde herşeyi ben bilirim havalarında geziyor. Şu anda bulunduğun hal geçici, kısa bir süre sonra iki kızla hanım sultan olursun ;)

Mune Mune konu sahibi yok ve tartışma çocuklarla tatil konusunu geçmiş, son 7 sayfadır bireysel tartışmalar var. İstersen sahibi gelene kadar konuyu kilitle @Margarikotin

Yanınızda annelerden biri olmadan ya da bakıcı vs olmadan gitmeyin bence, hepten stres yumağı olacaksan neyleyim öyle tatili

2 yasindaki icin normal bu anlattiklariniz. Ama 7 yasindaki kizinin muhtemelen stresli ve ilgisiz kalmis bir cocuk, bu da sizin stresli olusunuzda kaynaklaniyor. Biz cocuklar buyusun, cocuklar uyusun, cocuklar yesin diye kendimizi geri plana atiyoruz. "Cisini tutan anneler" diye bir yazi okumustum. Cocugu beklemiyceksin. O srni bekliycek ki sen de ihtiyaclarini karsilayabilesin. Ozellikle 7 yasindaki icin. Birak aglasin. Ben kahvalti sofrasinda mesela hep gec yemege basliyorim. Herkes bitirmis oluyor, bu sefer biri uykum var diye agliyor biri disari cikalim diye. Ben simdi kahvaltimi yapcam, sizinle ilgilenemem biraz beklemelisiniz diyorum. Agliyorlar tabi, ben kahvaltimi yapiyorum. Hep cocuklara gore yasayinca cocuk her ortamda bunu bekliyor. Sabretmeyi, anneye ozel alan birakmayi kendi isini yapmayo ogrenmesi lazim. 2 yasindaki icin bile artik sorumluluk alma vakti gelmis. Yasina gore sorumluluk almasi lazim. Tabi ki o tatilden yuzde yuz memnun dinlenmis ayrilmaniz mumkun degil, kucuk cocugunuz var. Ama 2 yasindakini uyutun, esiniz yaninda guneslensin, bu arada siz 7 yasindakiyle denize girin mesela. Uyumuyor diyorsunuz, bu da alisilan bir sey. Belki bu tatil olmaz, bir dahaki tatile olur. Ama cocuklarinizla birbirinize bagimli olmamaniz lazim.

Mune Mune konu sahibi yok ve tartışma çocuklarla tatil konusunu geçmiş, son 7 sayfadır bireysel tartışmalar var. İstersen sahibi gelene kadar konuyu kilitle @Margarikotin
Konu sahibi gelse gelirdi konuyu yazıp iki yorum yazıp gitmiş daha da gelmez çevrimdışı okumuştur hepsini hala kendisini anlamadığımız için de üzülüyordur halbuki o kadar güzel yazdı çoğu arkadaş neyse kendi bilir...

konu sahibi, çocuklarını kabul etmiyorsun, sevmiyorsun diyemem ama bir düşkünlüğün de yok.. çok klişeleşmiş bir şekilde "ne onlarla ne onlarsız" diyorsun ama bunu bile demiş olmak için diyorsun.. birileri çocuklarınla ilgilense, kendi başına tatil yapıp vaktini kendine ayırmaya hayır demezsin.. bunalmış olmanı anlıyorum ama kusura bakma disiplinsiz olmanı asla anlamıyorum.. senin kendi düzenin yok ki çocuklara bir düzen kurasın.. ne uyku disiplininiz var, ne yemek disiplininiz var..

yapman gereken öncelikle doktorunu değiştirmek, ardından da çocuklarına çocuk olduklarını bilerek yaklaşmak.. bunu kafadan atmıyorum benim de iki çocuğum var ve yemek saatlerimiz, uyku saatlerimiz, oyun saatlerimiz hep belirgindir.. nerede nasıl davranmaları gerektiğini senden öğrenmeleri gerekiyor.. eğer kızın suyu sevmiyorsa onun kumda oynayabileceği bir şeyler al yanına, ikisinin de yapısını çöz, nelerden hoşlanıyorlar, neleri seviyorlar öğren.. kısaca önce çocuklarını tanı.. kusura bakma ama benimde bezgin bekir modunda bir annem olsa bende huysuz oldurdum..

Bunları yaşayan sadece ben değilim, her anne baba aynı yollardan geçiyor. Herkesin çocuğu böyle, çok şükür en azından yürüyecek koşacak bacakları var, kırıp dökecek elleri var. Çocuğunun yürüyüp koşması bağırıp çağırması için dünyaları vermeye hazır aileler var diye düşünmeye çalış. Çünkü çocuklarının davranışları normal sen de bunları büyütmemek için böyle telkinde bulun kendine

Mutsuz ve gergin olman çocuklarına yansımış.iki çocuklu aileler hep böyle genelde.pskolojiniz bozuk.acil doktor....

7 yasinda olan artik büyümüş onun size ayak uydurmasini saglayabilirsin. Her dedigini yapmana gerek yok. Küçüğü de yanina pusetini al uykusunu oglen aksam orada uyusun. Tatile gidiyorsun biraz sevin, tadını çıkar. Sen daha tatile cikmadan sorun edersen zehir olur her sey.

Yalnız orada dayaktan kasıt vur öldür değil. Yerinde ya da hakettiğinde bir tokat vurulanlar. Eğer fazla yumuşak başlı davranıyorsa çocuğun esiri olursun

Dayak bir terbiye şekli degildir. Anne babanin caresizliginin yetersizliginin göstergesidir. Bunun savunulacak bir yönü yok.

Back
X