ya cok tatlısınız5. Ayına girmek üzere olan bir bebeğim var ama ben ona bakmayı beceremiyorum. Hamileliğimin ilk gününden doğuma gidene kadar süren bulantı, kusma ve mide ağrıları yaşadım. Bebek bakımına eşim dışında yardım eden kimse olmadı. Ücretsiz izindeyim. Bebeğimin gündüz uykusu yok denecek kadar az. Uyurken sese çok duyarlı uyanmasın diye odadan çıkamıyorum bile. Uyanıkken beni sürekli yanında istiyor. Ne yemek ne temizlik hak getire. 15 günde bir yardımcı abla temizliğe geliyor. Kalanında ne yapabilirsek. Önce gaz şimdi diş ağrıları başladı. Bütün gün başbaşayız. Bazen çıldıracak gibi oluyorum. Eşime göre bütün gün ne yapıyorum ki ama işten gelince 2 saat tek bakamıyor. Duş alırken bile arkamdan getirmişliği var durmuyor diye. Uzun zaman beklemiştik bebeğimi ve şimdi ona bakmayı becerememek beni çok üzüyor. Hep yorgunum, yumak yumak saçım dökülüyor ve bel ağrısından duramaz oldum. Kiminle dertleşmek istesem dur bu daha iyi günlerin diyor. Bir de etrafımdakilere göre benim bebeğim çok usluymuş ya onlarınki gibi olsa ne yaparmışım. Herkesin derdi kendine büyük. Nasıl atlatacağım bu dönemi bilmiyorum. Geçicidir değil mi herşey yoluna girer
off aynen ya.. yürüyor, dişi çıkıyor, atak haftasında ve aynı zamanda da hafif nezleydi geçen hafta hala onun etkisi ile iştahsız... Allahııımmmmgeçici.. ama yürümeye başlayınca daha zorlaştığı doğru. sendromlar arka arkaya geliyor..
Canim ya biraz relax...Akisina birak her seyi bebek o aglayacak mizmizlanacak uyumayacak.Sen ne kadar ustune dusersen o derece nazlanir bebegin.Kendini de bebegini de sikma.Ayrica bebegin 6.aydan sonra duzene uzun uykuya gececek biraz sabir5. Ayına girmek üzere olan bir bebeğim var ama ben ona bakmayı beceremiyorum. Hamileliğimin ilk gününden doğuma gidene kadar süren bulantı, kusma ve mide ağrıları yaşadım. Bebek bakımına eşim dışında yardım eden kimse olmadı. Ücretsiz izindeyim. Bebeğimin gündüz uykusu yok denecek kadar az. Uyurken sese çok duyarlı uyanmasın diye odadan çıkamıyorum bile. Uyanıkken beni sürekli yanında istiyor. Ne yemek ne temizlik hak getire. 15 günde bir yardımcı abla temizliğe geliyor. Kalanında ne yapabilirsek. Önce gaz şimdi diş ağrıları başladı. Bütün gün başbaşayız. Bazen çıldıracak gibi oluyorum. Eşime göre bütün gün ne yapıyorum ki ama işten gelince 2 saat tek bakamıyor. Duş alırken bile arkamdan getirmişliği var durmuyor diye. Uzun zaman beklemiştik bebeğimi ve şimdi ona bakmayı becerememek beni çok üzüyor. Hep yorgunum, yumak yumak saçım dökülüyor ve bel ağrısından duramaz oldum. Kiminle dertleşmek istesem dur bu daha iyi günlerin diyor. Bir de etrafımdakilere göre benim bebeğim çok usluymuş ya onlarınki gibi olsa ne yaparmışım. Herkesin derdi kendine büyük. Nasıl atlatacağım bu dönemi bilmiyorum. Geçicidir değil mi herşey yoluna girer
ayakta sallarken telefona bakardim göz göze olursaniz uyumuyor.Ayağımda uyuyor şuan
Yerine koysam uyanır
Ayağımdayken kendime vakit ayıramıyorum ama olsun yavrucak uyusun da büyüsün
Siz ayakta sallıyor musunuz? Bizim ki ayakta durmazdı az bi zaman önce alıştı şükür
En azından ağlamıyor fazla ve uyumuş oluyor
2792019
Evetayakta sallarken telefona bakardim göz göze olursaniz uyumuyor.
nerde kiEvet
Benim konumda en son alıntımı beğenmemiştiniz
Gözden kaçtı sanırım
nerde ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?