Saç Rengi ve Saç Boyama BECERİKSİZ KUAFÖR :(

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
Merhabalar,

Biliyorum bu konular buraya açılmıyor ama şuan çok moralim bozuk ve acil yardıma ihtiyacım var. Bugün ilk defa saçımı boyattım, küllü açık kumral ombre isterken kuaför kızılımsı, havuç kafa yaptı beni. Önce açıcı, sonra kumral boya, sonra cila vs derken defalarca işlem uyguladı saçıma. Şuan ne yapsam bilemedim. Yarın gidip başka bir yerde tekrar boyatsam çok yıpranır mı saçlarım? Bana çözüm olarak ne öneriyorsunuz ? :KK43:

Bişeycik olmaz, aşırı rahatsızsanız evde kendiniz koyu kumrala boyayın yada kumrala kapansın açık yerler. Benim saç tellerim çok incedir bişey olmuyordu. iki gün arayla yaptım bikaç defa

evet yıpranır ama çok rahatsızsan boyat, açık küllü sarı boyarlarsa turunculuğu gider, koyu boyatırsan 1-2 yıkamada kusar yine rahatsız eder
fakat yaşın kaç bilmiyorum, benden sana tavsiye eğer saçında beyaz yoksa "dip boya" gerektiren boyamalar yaptırma, ileride çok çekersin
saçın daha çabuk beyazlar, boyasız gezemeyecek hale çok çabuk gelirsin ve gerçekten pişmanlık yaşarsın
beyazın yoksa saçlarının uçlarıyla oyna, bırak dipleri kendi renginde kalsın...

çok kötü oldu, peruk takmışım gibi. çok pişmanım, keşke hiç değiştirmeseydm rengini. çikolata kahveye boyatsam olmaz mı yani? akıp, turuncu mu kalır :KK43:

İki hafta sonra küllü kumrala boyat. Muhtemelen direk kumral yapmıştır ondan kızarmış tır. Bazen renk karıştırıyor lar küllü ile normali ozaman da kızarıyor. 2 hafta bekle bence nolur ne olmaz

artık bir süre idare edeyim madem :KK43: yalnız daha sonra küllü kumrala mı boyatsam yoksa kahve tonlarına boyatıp kendi rengime mi dönsem kararsız kaldım. koyu renk olunca akar mı ki ?

Benimde bugün başıma geldi yıkasam akar mı hayali ile yaşıyorum . İnsan verdiği paraya mı yansın yoksa zamana mı yoksa yıpranan saçlara mı bilemiyor. Tazminatı olmalı bu işlerin bence dava bile açılamıyor. Herşeyde var bu işte yok. Ben bir de trio denen yerde yaptırdım iyidir nasılsa diye

X