Boş arazilerde biraz pratik yap. Bu şekilde trafiğe çıkman sakıncalı.Arkadaslar hepinize Merhaba.Cok daha önemli dertler yanında benim derdimin belki esamesi bile okunmaz ama su an icin bu sorunu çok kafama taktim.Ehliyeti yıllar önce almıştım. O zamanlar çok incelenmedigiİcin bir az biraz surdum.,ehliyeti aldım. Şimdi kullanmaya heves ettim.Bayan arabasi diye geçen otomatik vites biraz daha ufak bir araba aldık. Ama ben uğraşıyorum uğraşıyorum ve kullanamıyorum. Biraz önce arkamdaki ambulansa yol verirken panik yaptım ve arabamin aynası duran bir arabanın aynasına çarptı. Ben bu işi beceremiyecem diye düşünüyorum. Kendimi yeteneksiz hissediyorum.Geri geri park da hak getiren zaten.İStanbuldayim burada kullanmak zor ama benim yetwneksizligimin payı büyük. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum.Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Boş arazilerde çalıştım.OTomatik vites olduğu için düz gitme ve dönüşlerde sorun yok ama panik yaptigimda ben ben olmuyorumBoş arazilerde biraz pratik yap. Bu şekilde trafiğe çıkman sakıncalı.
O aşamaları yaptım ama geri dönüş yapmam gerekecek herhaldeCanim herkes annesinin karninda ögrenmediya bu şeyi.
Senin tek hatan direk trafige çıkman.
- Ilk once sen bos arazide kullan.
- Bayır tepe bul orda dur kalk yapmayi öğren.
- Daha sonra çevre yollarina çık mesela arabalarla birlikte ilerle.
- Daha sonra mahalle arasinda sür ışıklar da dur kalk yap.
- Kendine 2 tane bariyer bul bos bir yerde park yapmayi öğren.
-Sonra gel bana öğret benim ehliyetim bile yok :) :)
Öyle yapmam lazım herhalde yogun trafiğe daha çok hazır değilim .Istanbulda sakin trafik bulmak çok zor.Surmeyw devam mı etsem çok şükür öle başka çarpmalar olmadı ama bu konudaki beceriksizligim taktimtek yolu pratik yapmak. mümkün olduğunca sakin saatlerde trafiğe çıkın. sakin yerleri sakin saatleri tercih edin.
bir acemi bir araba demektir bunu da unutmayın.
cesur olun, herkes böyle öğrendi.
Öyle yapmam lazım herhalde yogun trafiğe daha çok hazır değilim .Istanbulda sakin trafik bulmak çok zor.Surmeyw devam mı etsem çok şükür öle başka çarpmalar olmadı ama bu konudaki beceriksizligim taktim
Normalde anasinifi öğretmeniyim. MeslegSizinle aynı durumdayım
15 yıl önce ehliyet aldım
Bu kış küçük otomatik vites araba almayi düşünüyorum
Önce boş pazar alanları ve pazar sabah erkenden boş yollar vs alışacagim inş
Panik biraz kişisel bi durum normalde sakin bi insan misiniz ya da kendinize tam guvenemediginiz için panik oluyor belki
Sizinle aynı durumdayım
15 yıl önce ehliyet aldım
Bu kış küçük otomatik vites araba almayi düşünüyorum
Önce boş pazar alanları ve pazar sabah erkenden boş yollar vs alışacagim inş
Panik biraz kişisel bi durum normalde sakin bi insan misiniz ya da kendinize tam guvenemediginiz için panik oluyor belki
Normalde anasinifi öğretmeniyim. Çalışırken olağanüstü durumlarda bile panik yapmam.Ama bu konuda ustalasana kadar bayagi bir yol katetmem lazım ya da yapamıyorum deyip kesip aticam
Kendime güvenmiyorum. Bir de cevrwmdekilerle kendimi çok kiyasliyorum.Kendine güvenmediğin için. Beceriksizliğinden değil.
Isaallah herhalde ben çok geç ogrenicemYapamıyorum diyip kesip atmayın bence zamanla usta olursunuz panik de olmaz ins
ÇOK haklısınız trafik korkusu var bende sürücü kurslarıni araştırabilirsiniz. Daha önceden gitmistim düz vites arabada ders veririz bir de kendi arabanızda veremeyiz demişlerdi. Eşimle çok çıktık yola sehirlerarasi gittik. Onun yanında da panik oluyorum ama o anlarda yönlendirdiği için çok sorun olmuyordu.Kendi kendime bi kaç yere gittim ama bu yoğun trafikte beklenmedik durumlarda çok panikliyorum.Cok temkinliyim hız yapmam sinyallerini veririm. Ama başkasının malına zarar verince çok uzuluyorumBazı sürücü kursları ileri derece sürüş eğitimi veriyor ayriyeten. Bundan faydalanabilir daha sonrasında da yanınızda araç konusunda güvendiğiniz biriyle trafiğe çıkarak bu sorunu aşabilirsiniz. Bu beceriksizlik değil trafik korkusu sadece.
direksiyon dersi alArkadaslar hepinize Merhaba.Cok daha önemli dertler yanında benim derdimin belki esamesi bile okunmaz ama su an icin bu sorunu çok kafama taktim.Ehliyeti yıllar önce almıştım. O zamanlar çok incelenmedigiİcin bir az biraz surdum.,ehliyeti aldım. Şimdi kullanmaya heves ettim.Bayan arabasi diye geçen otomatik vites biraz daha ufak bir araba aldık. Ama ben uğraşıyorum uğraşıyorum ve kullanamıyorum. Biraz önce arkamdaki ambulansa yol verirken panik yaptım ve arabamin aynası duran bir arabanın aynasına çarptı. Ben bu işi beceremiyecem diye düşünüyorum. Kendimi yeteneksiz hissediyorum.Geri geri park da hak getiren zaten.İStanbuldayim burada kullanmak zor ama benim yetwneksizligimin payı büyük. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum.Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?