Bedava Kahve Falı Bakıyorum Dolandırıcılara Nispeten ?

cadiiii37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
53
2
36
İstanbul
bu işten hiçbi çıkarım yok bi tek kendi kahve falıma bakamıyorum bide fazla yakınlarıma ondan hariç herkeze yorum yapabiliyorum.resimlerinizi yükliyin bakıyım falınıza :)

Ben bu kahve falına bakarken kalbime bi ağrı girdi içine dert olmuş bu aşk senin.Falında kahverengi ve dalgalı saçlı saçı omuz hizasında kara gözlü orta boylarda normal kiloda bir bayan görüyorum .Sevgilinzle aranızda bi yol ayrımı var ama kavuşçaksınız canım.Sen gidiceksin onun yanına yada onu planlıyorsun ilk adımı sen atçan.Çok yakında evlilik var bu arada haydi hayırlısı :) ama bu o düşündüğün erkek olmayabilirde olabilirde kısmetlerin çok.Senin kısmetinde birilerinin gözü var senin arkanda sürekli kuyunu kazan biri var bu o kara kaşlı kara gözlü orta boyda normal kiloda bir insan yakınında biri yada kafanda düşündüğün birileri vardır mutlaka çok dikkatli ol.Kafana çok takma herşeyi ben sadece bazı kahvelere bakarken içime bi ağırlık kalbime bi ağrı girer aşırı derecede takıyorsun kafana bişileri boşver herşey yoluna girecek mutlu olıcaksın canım :)

2 4 5 7 8 11 tabiikiii söylerimm

1.Kart: Bu kart sizi temsil eder. Bu sizin şu andaki duygularınız, davranışlarınız ve beklentilerinizdir.
Kupaların İkilisi
Mantık ve duyguyu dengeleyen bu kart, dostluk, aşk ya da herhangi bir ilişkideki paylaşımın önem ve dengesini ifade eder. Yani maddiyatla dengelenmiş bir aşk ya da dostluk gibi bir dengeden bahsedilir. Ayrıca semboller çift arasındaki çekimi de anlatmaktadır.

2.Kart: Bu kart partnerinizi temsil eder. Bu onun şu andaki duyguları, davranışları ve beklentileridir.
Kılıçların Altılısı
Yaşadığınız korkunç ve hatta küçük düşürücü olaylardan sonra artık yeniden durumunuzu dengeleme zamanı gelmiştir. Bu dengeyi kurmanın tek yolu ise tüm bu yaşananlardan hızla uzaklaşmaktır. Kartınız size daha olumlu gelişmelerin haberini de vermektedir. Tüm zorlukları geride bırakıp ilerleyeceğiniz bir gelişmedir bu. Taşınma gibi fiziksel değişimler de bu dönemde karşınıza çıkar. Güçlüklerle savaşma dönemi geride kalmıştır.

3.Kart: Bu kart bağlantı kartıdır. Sizi bir araya getiren kalite ve karakteristik özelliklerdir.
Tılsımların Dokuzlusu
Parasal kazanç, güven artışı, kararlılık, kendine güven ve bağımsızlık hakimdir. Hayatın güzel şeylerinden yalnız başına zevk alma, bahçe ve ev sevgisi de bu kartın sunduğu haberlerdendir.

4.Kart: Bu kart ilişkinizin güçlü yönlerini temsil eder. Bunlar ilişkiyi sürdüren kaliteli yönlerdir.
Tılsımların Onlusu TERS
Parasal konularda sıkıntıya düşebilir hatta kariyer ve aile gibi konularda da bu sıkıntıyı yaşayabilirsiniz. Bazı işleriniz yarıda kalabilir, devletle alakalı işlerde huzursuzluk olabilir. Bu dönemde finansal hareketlerden ve risklerden olabildiğince kaçınmalıdır.

5.Kart: Bu kart ilişkinizin zayıf yönlerini temsil eder. Bunlar sizin ilişkinizde keşfetmeniz gereken noktalardır.
Asaların Üçlüsü TERS
Sizin için idol olan biri gözünden düşme sürecindedir. Bu dönemde girişimleriniz sizi tatmin edecek anlamda ilerlemeyecektir. Bunun yanında ortak yapılan işler ya da etkinliklerde ciddi bir sorun yaşanabilir.

6.Kart: Bu kart gerçek aşkın kartıdır. Aşkınızın başarılı ve doyurucu olup olmadığını gösterir. Ayrıca ilişkinizi daha iyi bir boyuta taşımak için yol göstericidir.
Savaş Arabası TERS
Yenilgiyi temsil eder. Bu kartta duyguların dengesi bozulur ve kontrol zor sağlanır. Olumsuzluk alışkanlıklara, bağımlılığa işaret eder. Bu kartı seçen kişi kendi kendini yer.

1,3.5,7,10,12 tarotlamı bakacaksın?

1.Kart: Bu kart sizin şu andaki kariyerinizi temsil eder ve kariyeriniz ile ilgili gerçekten neler istediğinizi gösterir.
Tılsımların Şövalyesi TERS
Bu kart konu para olunca hilekarlığı ve çıkarcılığı ifade eder. Buna binaen iş bulamama, parasal hasarlar ve kendi güvenliğinden yoksunluk gibi durumlar yaşanabilir.

2.Kart: Bu kart kariyeriniz için ileride atacağınız adımları temsil eder.
Kılıçların Üçlüsü TERS
Hissettirdiği acı daha az olan bir ayrılık sizi bekliyor. Her ne kadar sıkıntılı bir dönem olsa da hislerinizin daha az incineceğini bilmelisiniz. Bahsi geçen daha önce ayrılık yaşanan bir ilişkinin yeniden ayrılığa gitmesi olabilir. İlişkiler dışında da mesela bir sağlık operasyonu sizi bekliyorsa, bunda da çekeceğiniz sıkıntının boyutları daha dar olacak demektir.

3.Kart: Bu kart kariyerinizde değiştirilmesi çok zor olan yönleri temsil eder.
Savaş Arabası
Hislerin ve isteklerin kontrolü anlamına gelir. Bu kart, sorunların çözüldüğüne ve sıkıntılardan zaferle çıkıldığına işaret eder. Bu kartı seçen kişiler, düşüncelerinin duyarlılığını, kendilerini sorgularlar. Savaş arabası, negatif düşüncelerden uzak, tehlikenin üstesinden gelen kişilere yöneliktir. Kartın ana teması, tüm zorluklardan başarıyla çıkmaktır.

4.Kart: Bu kart sizin mevcut kariyer statünüzü ve performansınızı temsil eder.
Asaların Sekizlisi
Kendinize çizdiğiniz hedefe doğru oldukça yaklaşıyorsunuz. Hayalleriniz, umutlarınız ve duyduğunuz özlemler hızlı bir gerçekleşme dönemine girmiş durumda. Bu amaç doğrultusunda çok derin bağlılıklar yaşayabilirsiniz. Bu bağlılık aşk hayatınızla ilgili de olabilir. Spor gibi fiziksel anlamda sizi formda tutacak aktivitelere yönelebilirsiniz. Tüm bunların dışında uçakla gerçekleştireceğiniz bir yolculuk ile karşılaşabilirsiniz.

5.Kart: Bu kart kariyerinizde performansınızı geliştirmek için yaptığınız kişisel değişiklikleri temsil eder.
Kılıçların Beşlisi
Etrafınızdaki birini incitebilirsiniz. Birini incittiğinizde aslında kendinizi inciteceğinizi aklınızda bulundurmalısınız. Kartın ifade ettiği bir diğer anlam ise elde etmeyi istediğiniz şeylere ulaşma ve bunu yaparken biraz hile kullanabilme durumunuzun olmasıdır. Bu kurnazca tutum bir başkasının sizi yönlendirmesiyle de olabilir.

6.Kart: Bu kart geçmiş kariyer performansınızı etkileyen konuları temsil eder.
Tılsımların Kraliçesi TERS
Güvenilmezlik ve kendinden emin olmama durumu ön plana çıkar. Özgürlük açısından yaşanılan fakirlik parasal konularda da kendini gösterir. Kendi sorunlarından başkalarını sorumlu tutma eğimlimi de yine bu kartın anlamlarındandır. Üzgün ve zayıf iradeli görüntü, bu döneme ve kişiye hakim unsurlardır.

7.Kart: Bu kart kariyerinizdeki yönlendirmeler sonucunda beklenen sonuçları temsil eder.
Yıkılan Kule
Bu kartı seçen kişi eğer bir şeyin karşısında değilse bu kart güçlüklere işaret eder. Bu kartı seçen kişi için dürüstlüğü simgeler. Yoldan çıkarıcı eğilimler olacak ama doğru yol bulunacaktır. Kişisel bilgiyi arzuluyorsanız bu kart olumlu bir kart olabilir. Sağlık açısından hastalığa işaret edebilir. Yıkımlar daha çok iş, aile, ev ve psikolojik açıdan olabilir.

bende istiyorum, müsait olursan bana da bakabilir misin?
3 - 4- 6 - 1 - 11- 9

1.Kart: Bu kart sizin arzu, istek ve hayallerinizi temsil eder.
Asaların İkilisi TERS
Aklınızda büyük bir azim ve duygu yoğunluğu ile bağlı olduğunuz fikirlerin devamlılığına rağmen, sonuçlanmayabileceği gerçeğini ifade eden bu kart, hayal kırıklıklarına hazırlıklı olmanızı tavsiye eder.

2.Kart: Bu kart sizin duygu ve hislerinizi temsil eder.
Kupaların Altılısı TERS
Sizi hüzünlendiren ve canınızı sıkan eski olaylardan kurtulma zamanı. Artık değişmek ve anın tadını çıkarmak için ideal bir dönemde olduğunuzu fark etmelisiniz. Çünkü bulunduğunuz durum sizi eskiye saplanmış birine dönüştürmüştür. Bundan kurtulmak için gerek arkadaşlarınız gerekse sevgilinizden bile uzaklaşmanız gerekebilir.

3.Kart: Bu kart hayatınızdaki üzüntü, endişe veya korku gibi duygusal sorunları temsil eder.
Kılıçların Üçlüsü
Dramatik sahnelerin habercisi olan bu kart, hayatta bazen karşılaşmak zorunda olduğumuz talihsiz durumların her ne kadar atlatılabileceğini bilse de sıkıntılı günlere karşı uyarır. Şu anda hayatınızda bulunan bir durum sizden uzaklaşmaktadır. Şöyle düşünmek gerekir ki; size faydası olmayan bir şey ya da kişi kaybedilmelidir zaten.

4.Kart: Bu kart hayatınızda cesaret ve hayal kırıklığına uğramış olduğunuz alanları temsil eder.
Tılsımların Beşlisi
Fiziksel ya da ruhsal açıdan sorunların yaşanması, bazı kayıpların ortaya çıkması beklenen olumsuz gelişmelerdir. Bunların bencilliğin bir cezası olarak yorumlanması da muhtemeldir. Parasal konularda ise gelir düşüklüğünün bir göstergesi olan bu kart, aşk hayatında da yalnızlığın habercisidir. Önceden güvendiğiniz şeylere olan inancınızı da kaybedebilirsiniz.

5.Kart: Bu kart gelecekte ihtiyacınız olacak önemli manevi deneyimleri temsil eder.
Asaların Şövalyesi TERS
Düşünmeden karar veren ve fevri bir özellik arz eden bu kart, size aşırı rekabetin ve bencilliğin yakın olduğunu haber verir. İş veya başka bir olayla ilgili problemlere sahip olabilirsiniz.

6.Kart: Bu kart hayatınızda daha çok dikkat etmeniz gereken alanları temsil eder.
Kupaların Kraliçesi
Çok hassas, sezgisi güçlü, karşısındaki fazlasıyla önemseyen bir profil çizen özellikler bu kartın odak noktasıdır. Dolayısıyla duyguların çevrelediği bu özellikler duygusal çalkantılara zemin hazırlamaktadır.

canım benim cok teşekkur ederım.canım ben yabancı oldugum ıcın bazı kelımelerı anlamadımda.yanı kısa ve öz cokda iyi şeyler beni beklemıyor

Back
X