Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rosenseye 2. keredir mail atıyorum adamlardan tık yok, burda bayileri var diye göndermiyolarsa akşam iş çıkışı gidip kendi ellerimle talan edicem orayı testerlardan eser kalmıycak haberleri yok hee kklava:

rosenseye 2. keredir mail atıyorum adamlardan tık yok, burda bayileri var diye göndermiyolarsa akşam iş çıkışı gidip kendi ellerimle talan edicem orayı testerlardan eser kalmıycak haberleri yok hee kklava:

:roflol: sakin ol burcişim bende antalyadakileri talan edicem ne cimrilermiş be alt tarafı gül kokulu krem göndercekler kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Git valla mail attım beni buraya yönlendirdiler tester almak için de verceksiniz de kaydirigubbakcemile3

Git valla mail attım beni buraya yönlendirdiler tester almak için de verceksiniz de kaydirigubbakcemile3
vermeselerde ben bi numunelik kadar yüzüme gözüme sürer gelirim haftada bkaç kez gider sizin yerinize de sürerim hattakaydirigubbakcemile3

:roflol: sakin ol burcişim bende antalyadakileri talan edicem ne cimrilermiş be alt tarafı gül kokulu krem göndercekler kaydirigubbakcemile3 :roflol:
yılmadan mail atıcam isteyenin bi vermeyenin iki yüzü kız bitlim sende atzemuszemus

))))) delüü çok utanırım ben ya:))) bide tel veriyorzya arayıp anlamıyonmu siz derlerse uf ne rezillik olur :))) bende giderm evime yakın birsürü yerde var rosense :))))) gidip hepsinden numune toplarım sizede göndeirirm hehehehehehee :)))

kızlar rozensden numunelerim bu gün geldi 7 krem 6 da parfüm numunesi var. ay çok mutlu oldum darısı size.

rosense iyi bir marka.Ellerinden geldiğince yolluyorlar.Ben ürünlerini de begendim el kreminden,göz kreminden almak istiuorum.

Sür canım benim yerime biçok opuyorumnanaktan
Gerçi bana gönderdiler ama fazla mal göz çıkarmaz sempatiksalakcinni

parfümleri de benim çok hoşuma gitti barida yı çok beğendim bende parfüm alıcam canım
bayanssulusmilebayanssulusmile

Aynen ben de onu diyecektim ne güzel kokuları var değil mi? erkek parfümleri de harika fiyatları da uçuk değilse alınabilir.Alırsan yazar mısın kalıcı olup olmadığını?

Ben bugün bir kaç yere mail attım kızlar eğer cevap verirlerse yazarım sizede nereler olduklarını zemuszemus

rosenseden numune geldi bana. kremler vardı,maske vardı,temizleme sütü ve 3 bayan 3 erkek parfüm numunesi.parfüm numuneleri çok güzel. el kremini beğenmedim.. temizleme sütü ve maskesini bugün kullanıcam.. flormar dan da istedim ama ne mail gönderdiler ne numune.. rosense numune isteğimin üzerine bana maille kargo ücretini kabul ederseniz göndeririz demişler,bende kabul ediyorum dedim ama sağolsunlar kargo ücretini de ödemişler..bu durum çok hoşuma gitti.

valla kızlar ben rosensenin kremlerinden memnun kalmadım
eller için nemlendirici kremi ellerimi dahada kuruttu sanki
sürdüğüm sırada iyi gibi oluyor ama zamanla ellerimde kuruluk yaptı
birde dudaklarımada sürmüştüm o kremden
çok feci yaptı dudaklarımı
hatta uçuk çıkardı dudağımda
göz kremini 2 kere sürmüştüm ama dudağım öyle olunca onuda bıraktım hemen
korkudan diğerlerini denemedim bile
acaba raf ömrü dolmuşlarımı gönderiyorlar, anlamadım valla

ama ben bir daha numune falan istemem firmalardan
bu bana ders oldu

sizi cin gibi hatunlar siziii :)) yaaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum bana da yollasınlar ama nasıl nerden başvurmam lazım ?

ben de rosensenin sadece nemlendirici maskesini ve peelingini beğendim.diğerleri beni de açmadı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…