rosenseye 2. keredir mail atıyorum adamlardan tık yok, burda bayileri var diye göndermiyolarsa akşam iş çıkışı gidip kendi ellerimle talan edicem orayı testerlardan eser kalmıycak haberleri yok hee kklava:
rosenseye 2. keredir mail atıyorum adamlardan tık yok, burda bayileri var diye göndermiyolarsa akşam iş çıkışı gidip kendi ellerimle talan edicem orayı testerlardan eser kalmıycak haberleri yok hee kklava:
vermeselerde ben bi numunelik kadar yüzüme gözüme sürer gelirim haftada bkaç kez gider sizin yerinize de sürerim hattakaydirigubbakcemile3Git valla mail attım beni buraya yönlendirdiler tester almak için de verceksiniz de kaydirigubbakcemile3
yılmadan mail atıcam isteyenin bi vermeyenin iki yüzü kız bitlim sende atzemuszemus:roflol: sakin ol burcişim bende antalyadakileri talan edicem ne cimrilermiş be alt tarafı gül kokulu krem göndercekler kaydirigubbakcemile3 :roflol:
vermeselerde ben bi numunelik kadar yüzüme gözüme sürer gelirim haftada bkaç kez gider sizin yerinize de sürerim hattakaydirigubbakcemile3
yılmadan mail atıcam isteyenin bi vermeyenin iki yüzü kız bitlim sende atzemuszemus
rosense iyi bir marka.Ellerinden geldiğince yolluyorlar.Ben ürünlerini de begendim el kreminden,göz kreminden almak istiuorum.
parfümleri de benim çok hoşuma gitti barida yı çok beğendim bende parfüm alıcam canım
bayanssulusmilebayanssulusmile
Knorr - Üyelik
knorr sitesine üye olanlara çekilişle 500parçadan oluşan hediye paketi gönderiyor.
hadi bayanlar çekilişeeeedelikafadulden
uwww çok zor bu ya olmazki böyle. kazandırmamak için ellerinden geleni yapmışlareyvahedigeldismile istemem mentos :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?