Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bitlim sende sardın bu işlere demek hahahkaydirigubbakcemile3
ya rosense hala mail atmadı ne gıcıklar yav, bari göndermicez diyin be kardeşim:mymeka:

kızlar nivea ücretsiz numune gönderiyo burdan takip edebilirsiniz
Nivea ücretsiz numune olarak Extreme Confort gönderiyor. Siz de bu hediyenin evinize ücretsiz gönderilmesini istiyorsanız aşağıdaki siteye girerek Yorumlar&Diğer formunu doldurun.
NIVEA

bide bu var sanırım mail atılıyo can yayınlarına

Can Yayınları 25. Yılını Hediyeli Kitap Kampanyasıyla Kutluyor
Okurlar 2 kitabı hediye olan toplam 3 kitaplık özel setlerin sahibi olacaklar.
Birbirinden farklı 10 setin icerisinde ikisini kendi belirleyecekleri 3 kitaplık setlerini oluşturacaklar. Her setin set başı kitabı yanında kendi sectikleri 2 adet kitap da kendilerine hediye edilecek.
Bu kültür kampanyasını kacırmayın

yok ya nivea göndermio bana mail atmışlar.
NIVEA markalı numune boy ürünlerin dağıtımını satış noktası ve internet aktiviteleri ile mobil kampanyalar aracılığıyla gerçekleştirmekte olup, deneme amaçlı ürün gönderimi yapmamaktayız. Söz konusu aktivite ve kampanyalardan haberdar olmak için GÜZELLİK DÜNYASI - NIVEA ile ANASAYFA - NIVEA FOR MEN internet sitelerini takip edebilir, E-Bülten’lerimize üye olabilirsiniz.
yazmışlar kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün dermalogicadan zarf gelmiş 1 adet küçük bi krem gibi bi şey var bir de %10luk indirim kuponu:)

rosense nihayet mail atmışklava: neymiş efendim bulunduğum ilde bayisi olduğu için göndermiyolarmış. peh!
ben bıraktım bu işleri size iyi şanslar kızlar=)

rosense nihayet mail atmışklava: Neymiş efendim bulunduğum ilde bayisi olduğu için göndermiyolarmış. Peh!
Ben bıraktım bu işleri size iyi şanslar kızlar=)

o aynısını bana da gönderdi
bende yazdım yanıtladan..
Ben dedim ilçede oturuyorum..ondan istemiştim..
Bi daha da dönemdiler.

kızlar doritosun bı kampanyası var yeni tatları oyladıkca kontor kazanıyorsun yanlız bıraz erken saaterde gırersenız bolca kontor kazanabılırsınız oglene kadar bıtırıyor herkes kontorlerı hergun sınırlı kontor var galıba ben bugün 11.30 da gırdım 90 kontor kazandım =) ayrıca sadece turkcelliler yararlanabılıor.lınk verılmıyo galıba tytz dıye gırın =)

bugün tşörtlerim gelmiş babam bi sürü laf söledi 2 atlete bi sürü kargo parası verdim die bende mail attım hediye çekilişi yapıyorsunuz kargo parası alıyorsunuz falan die sitem ettim ne saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…