Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar rosense bana diyor ki 8 tüp göndericez kabul ediyomusuz ben de yok sağolun dedim.
dalga geçiyorlar yaaa resmen....
alsınlar numunelerini istemiyorum
peehhhhhhhh

kızlar rosense bana diyor ki 8 tüp göndericez kabul ediyomusuz ben de yok sağolun dedim.
dalga geçiyorlar yaaa resmen....
alsınlar numunelerini istemiyorum
peehhhhhhhh

taaaa rusyaya 8 tüpmü yollucaklarmış
hadi tamam desen kargo ücretide oraya yurt dışı oldundan fazla olcak...orda satılmıyo diye gerek duymamışlardır numunesini yollamaya :dilcikar:

taaaa rusyaya 8 tüpmü yollucaklarmış
hadi tamam desen kargo ücretide oraya yurt dışı oldundan fazla olcak...orda satılmıyo diye gerek duymamışlardır numunesini yollamaya :dilcikar:

rusyada yaşamıyorum ben tatlım rusya kadar soğuk bi ilde çalışıyorum...
wspri olsun diye öyle yazdım
ama yaptıkları çok saçma
bi de pazarlık yapılyorlar benimle
8 tüm 3 tl kargo kabulse yollayalım diye

banada an itibariyle roziden geldi sağolsunlar kargoyuda ödemişler
1 günlük
1 gece
1 normal ped göndermişleropuyorumnanaktan

mavi26 ysl-cınema arkadaslar bu kadar elestırmenıze dalga gecmenıze gerek yoktu tabıkı emegınıze saygım var ama marka ve lınk vermek yasak dıye bılıyordum ne yazıkkı yanlıs anladınız burası bı paylasım sıtesıyse nıye bırbırımıze yardımcı olmuyoruz zayıflama urunu kullanıyorum ve bana ozelden yazan butun arkadaslarıma usenmeden cevap yazdım yazarımda ama dalga gecmek hıc hos degıl...

cicici bende rozıye msj attım tekrar cevap vermedıler sana neler gondermısler ayrıntılı yazarsan sevınırım nıvea rexona numune gondermıyomus haberınız olsun...

Yeni kampanyalar:

1 : Hergün Bebek Bakımı Hakkında Bilgi & Size ve Bebeğinize Prima'dan Öneriler ye üye olan 100.kişi 1 yıllık bebek bezi kazanıyor.
2 : Geleneksel Pardus Piyongosu Çekilişe katılan 5 kişi sürpriz hediyeler kazanıyor
Piyango - Özgürlük için...
3 : EvHayat’ta paylaşın, kazanın. EvHayat yeni yıla üyelerine hediye kazanma şansı sunarak giriyor. 1 Şubat Pazartesi gününden 28 Şubat Pazar gününe kadar ‘‘EvHayat Forum’’ ve ‘‘EvHayat Vitrin’’ bölümlerini en aktif kullanan 50 üyesine çift kişilik kahve fincanı, 100 gr kahve ve bir kutu drajeden oluşan bir set hediye ediyor
EvHayat’ta paylaşın, kazanın
4 : Acai Berry Yarışması. Sitemizin açılmasının 2.yılı olması nedeni ile yepyeni bir kampanya ile 1 şanslı ziyaretçimize ücretsiz Acai Berry zayıflama ürünü veriyoruz ! Yarışmaya katılmak çok kolay, sizde kazanabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı

cicici bende rozıye msj attım tekrar cevap vermedıler sana neler gondermısler ayrıntılı yazarsan sevınırım nıvea rexona numune gondermıyomus haberınız olsun...

cnm 1 gece pedi, 1 gündüz pedi, 1 günlük ped yollamışlar. ben numune istedim bir iki güne numuneniz kargoya teslim edilmiştir diye mail geldi sonra da hemen geldi eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…