Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
akitra bana da dermalogica dan 1 tane numune geldi bugün.
seninkiyle aynı. cilt tonu farklılıyla ilgili soruya cevap vermiştim onu göndermişler.
eşantiyon deyince biraz büyük gelir sandım. neyse bu da iyi.
yout ürünleri denedin mi ben deneyemedim.
rosenselerim daha bitmedi.
bitmeden kullanmak istemiyorum.

dermologica bana da tras urunu diye bi tane numune gondermis,
hani trasla ilgili bi soru vardi..

neyse sagolsun,
bu 3. gelen zarf oldu dermologicadan..

ben de henüz kullanmadım melodi aynen senin gibi rosense lerimin bitmesini bekliyorum karıştırmak istemiyorum ikisini ama kullanınca yorumumu yazarım

kızlar bu Dermalogica nın sonucu ne zman açıklanacak yada açıklandı mı bir iki kişiye gelmis sanırım ?

bu aradaa gg ye ham maddeler yazın ilk çıkanı tıklayın numune gönderiyorlarmıs yapan wr mı kızlar

ne alaka gg den numune, ben anlamadım açıkçası, yazdım hammaddeler diye, iki tane ürün çıktı ama numuneyle alakası yok.

hammadde yazınca türkiyenin odun hammadesi gibimsi seyler cıkıyor kaydirigubbakcemile3

hammaddenin nesi numune gelecek acaba, o hammaddeyi biz ne yapalım hem, kendimiz mi üreteceğiz ürünü fabrika gibi kaydirigubbakcemile3

hammaddenin nesi numune gelecek acaba, o hammaddeyi biz ne yapalım hem, kendimiz mi üreteceğiz ürünü fabrika gibi kaydirigubbakcemile3

evet bencede:)) bide bakarsın yeni sabunlar,şampuanlar üretiriz ya orda şeyler de var çay,yeşil çay,hint yağı falan onlardan isteyebiliriz.

avonun yarışması var facde balonları patlattıkça puan toplıyıp hediyelerden alıyosunuz bütün fac bunu oynuyokaydirigubbakcemile2

avonun yarışması var facde balonları patlattıkça puan toplıyıp hediyelerden alıyosunuz bütün fac bunu oynuyokaydirigubbakcemile2

valla sekercımbır arkadas sey yazmıs gordunmu bılmıyorum avona sormus bole bır uygulamaları yokmus dıkkat edın yazıodu

geçenlerde anotomy parfümden 4 tane orjinal boy parfüm geldi ama yollamıyolar sanırım artık bi deneyin
ekolaydan tarş seti geldi
dermologica vs onlardan eşontiyon geldi
bi markadan adını unuttun küçük bi takı kutusu geldi
selpakdan sil at bez geldi
knoor bugün 17 de açıklanacak
molpedden haftanın kızı oldum molped hediye paketi geldi(,rosense bioblas bioder she bebek bezleri ixora ülker hediye paketi eti cin paketi vs daha aklıma gelmeyenler var) nestle sıcak çikolatadan geldi kutu,sheden rool on
flormmardan blog satfası için makyaj malzemeleri geldi
googldan sitelere girin kızlar kampanyaları sürekli takip eden yerler var size tüyoooo şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…