avonun yarışması var facde balonları patlattıkça puan toplıyıp hediyelerden alıyosunuz bütün fac bunu oynuyokaydirigubbakcemile2
geçenlerde anotomy parfümden 4 tane orjinal boy parfüm geldi ama yollamıyolar sanırım artık bi deneyin
ekolaydan tarş seti geldi
dermologica vs onlardan eşontiyon geldi
bi markadan adını unuttun küçük bi takı kutusu geldi
selpakdan sil at bez geldi
knoor bugün 17 de açıklanacak
molpedden haftanın kızı oldum molped hediye paketi geldi(,rosense bioblas bioder she bebek bezleri ixora ülker hediye paketi eti cin paketi vs daha aklıma gelmeyenler var) nestle sıcak çikolatadan geldi kutu,sheden rool on
flormmardan blog satfası için makyaj malzemeleri geldi
googldan sitelere girin kızlar kampanyaları sürekli takip eden yerler var size tüyoooo şutarafagitti
ewet süper bi oyun o bende oynuyorum. dün başladım 33.000 puanım oldu şimdi uykuda peri tozu bitti :) hediyeler 60.000lerde falan başlıyor. avondan ürün gönderiyorlar evinize çok güzel bişiy. yalanlayan kişiler vardı ama avonun sitesindede var oyunun reklamı, koskoca avon yalan sölicek değil yani.
ewet süper bi oyun o bende oynuyorum. dün başladım 33.000 puanım oldu şimdi uykuda peri tozu bitti :) hediyeler 60.000lerde falan başlıyor. avondan ürün gönderiyorlar evinize çok güzel bişiy. yalanlayan kişiler vardı ama avonun sitesindede var oyunun reklamı, koskoca avon yalan sölicek değil yani.
sana daha güzel şeyler çıkar canım yaaa benim içeme doğmuş demek bakıp durdum çıkmış)
avonun oyun linki ne arkadaşlar ne oyunumuş bu ::S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?