Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
avonun yarışması var facde balonları patlattıkça puan toplıyıp hediyelerden alıyosunuz bütün fac bunu oynuyokaydirigubbakcemile2

ewet süper bi oyun o bende oynuyorum. dün başladım 33.000 puanım oldu şimdi uykuda peri tozu bitti :) hediyeler 60.000lerde falan başlıyor. avondan ürün gönderiyorlar evinize çok güzel bişiy. yalanlayan kişiler vardı ama avonun sitesindede var oyunun reklamı, koskoca avon yalan sölicek değil yani.

akannehir maşallah bütü numuneler senin için çalışmış, bana sadece k.çı kırık bi ped geldi :roflol: :roflol:
ürünü isterken ne yazıyosun? ben ürünlerinizi denek istiyorum göndeririseniz sevinirim yazıyorum acaba bu yazıyımı beğenmiyolar bilmiyorumkismile siz ne yazıyosunuz?

Son düzenleme:
aay aynen yaa tüm siteleri geziyorum yarışma kampanya kolik oldum ama bişey kazanamadım daha
bi rozense geldi ona da para verdim zat bir de dün 2 tane dermologia dan mnik kağıt numuner ve %10 indirim geldiii

dermalogica dan soruyu doğru bildiğim için numunem geldi
geçen gün de diğer numunelerim gelmişti
bir de %10 luk indirim çeki var
dermalogica beni sevdi zemuszemus

oyunun linkini atar mısınız acaba?

bende dün aksam basladım oynamaya 8.000 puan yapabıldım şimdi peri tozum bitti =)

sana daha güzel şeyler çıkar canım yaaa benim içeme doğmuş demek bakıp durdum çıkmış )
avonun oyun linki ne arkadaşlar ne oyunumuş bu ::S

güle güle pişir corbalarını canım =)

facede avon yaz orda peri tozu yazıo zaten peri kız var oraya gir canım oyunu oyna

kızlar bende knorr kazanmışım çok sevindim :lepi:
şansımmı açıldı nedir..
bu pakette ne olduğunuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…