Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cnm ben onu nette gördüm bilginiz olsn diye yazdım ama bi çok kişi dalgaya almıs ürün mü üretcez hammaddeyi napcz diye.. sitenin numune gönderdiğini görünce sizinle paylaşmak istedimm olay bu lmaz:

evet canım sonra gördüm orda başka şeyler de var sağol paylaşımın için.

kızlar ben facede avonun peri tozu yarışmasında 120.000 puan yaptım bayanssulusmile daha çok yapıp parfüm alıcam. şimdilik kalem oje krem ruj falan alabiliyorm ama ben daha çok para biriktirip parfüm alcam :) şimdi perim uykuda

perı tozu oyunu adı ne kızlar yaa bende oynamak ısıtorummm ne dıye gecıyo facede

bana dun rozıden geldı ama cok komıktı koca paketın ıcınde sadece 3 tanecık ped yınede sagolsunlar rosense adres ıstedı ama kargo parasını vermek sartıyla bakıyım ne gonderecekler gelınce yazarım sızlere...

ben oyunda 16.ooo yaptım az önce ama peri tozu bitiyor sürekli
davet edicek arkidiş kalmadı
kaydirigubbakcemile3

Qspa sitesinde sandıktan numune veriyordu hatırladınızmı?
Bana çıkmıştı orda ama sonra gelmeyince mail attım dün cevap vermişler en kısa zamanda gönderilecektir diye zemuszemus

Hammaddeler.com > Online Mağaza burası bence arkadaşlar ama işimize yarayacağımızı sanmıyorum :S

haaaa durun ben biliyorum burayı.
geçenlerde eşim (sporcudurda)sporcu gıdaları bakıyordu buradan.aminoasit,protein tozu gibi şeyler.
orada numune istiyorum bölümü var dedim ben heryerden istiyorum sende iste.
neyse yazdı.
10 dk sonra telefon çaldı.karşıda görevli aşırı ilgili bir sürü sorular sordu vs birde deniyor sanırım ne kadar bilgisi olduğunu.
sonra numune göndermek için adres istedi.
2 günde elimizdeydi minik bir kutuda protein tozu.
ve 4 tl kargo parası aldılar.
bilginiz olsun.değmiyor bence.
zaten gönderdikleri ürünü eşim hiç beğenmedi.....

ya ben yeni yeni okuyorum bu topiği..anlayamadım nerelerine yazcaz bunları..mesela selpak sitesine girince ..kampaya olanlara mı başvuruyoruz..

Bende 92.000 yaptım .dün tam göz kalemi siparis veriyodum ki internet gitti.bugünde baktım ki kalem bitmiş..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…