- 19 Eylül 2009
- 2.460
- 1.187
- 333
- 40
cnm ben onu nette gördüm bilginiz olsn diye yazdım ama bi çok kişi dalgaya almıs ürün mü üretcez hammaddeyi napcz diye.. sitenin numune gönderdiğini görünce sizinle paylaşmak istedimm olay bulmaz:
kızlar ben facede avonun peri tozu yarışmasında 120.000 puan yaptım bayanssulusmile daha çok yapıp parfüm alıcam. şimdilik kalem oje krem ruj falan alabiliyorm ama ben daha çok para biriktirip parfüm alcam :) şimdi perim uykuda
Hammaddeler.com > Online Mağaza burası bence arkadaşlar ama işimize yarayacağımızı sanmıyorum :S
geçenlerde anotomy parfümden 4 tane orjinal boy parfüm geldi ama yollamıyolar sanırım artık bi deneyin
ekolaydan tarş seti geldi
dermologica vs onlardan eşontiyon geldi
bi markadan adını unuttun küçük bi takı kutusu geldi
selpakdan sil at bez geldi
knoor bugün 17 de açıklanacak
molpedden haftanın kızı oldum molped hediye paketi geldi(,rosense bioblas bioder she bebek bezleri ixora ülker hediye paketi eti cin paketi vs daha aklıma gelmeyenler var) nestle sıcak çikolatadan geldi kutu,sheden rool on
flormmardan blog satfası için makyaj malzemeleri geldi
googldan sitelere girin kızlar kampanyaları sürekli takip eden yerler var size tüyoooo şutarafagitti
Bende 92.000 yaptım .dün tam göz kalemi siparis veriyodum ki internet gitti.bugünde baktım ki kalem bitmiş..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?