Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
68.000 yaptım sürekli peri tozu biriyo 8 geçilmiyor )=

Ayrıca bugün dermologia dan zarf geldi bir tane ürün numunesi ve %10 indirim çeki zemuszemus

yuppiiiii kaydirigubbakcemile2 avon peri oyununda 160.000 puanla 3lü dudak parlatıcı ruju spariş verdm. şimdide 60.000 puanım var biraz daha biriktirip güzel bişiyler almak istiorum zemuszemus

bende 3 lü parlatıcı paleti aldım kızlarr.Bu arada 8 de takılıp kalmayın başa dönün tekrar nasıl olsa mücevher toplamaya devam ediyonuz.peri tozunuz daha uzun gider böylece.ben öyle yapıyom

nefret ettim şu 8. bölümden ne gıcık ne zor yaaaa....
bide hemen bitiyo peri tozu.bari bi kalem alabilsem yaaa.....

kızlar nasıl patlatııyorsunuz yaa ben 1.bölümü bile geçemiyorum,varmı bir püf noktası....

bende 3 lü parlatıcı paleti aldım kızlarr.Bu arada 8 de takılıp kalmayın başa dönün tekrar nasıl olsa mücevher toplamaya devam ediyonuz.peri tozunuz daha uzun gider böylece.ben öyle yapıyom

:lepi: bende öyle yapıyorum.8e gelnce hiç oynamadan başa dönüyorum sositososito peri tozum boşa gitmesn die:) şimdi 52.000 puanım daha oldu. 3lü ruju spariş etmiştm inş gelir sositososito

8i geçemiyorum ben de
başa dönüp oynayınca bir şey olmuyor puan artmaya devam ediyor
ben puan biriktirene kadar ürünler bitecek

bende gecemedim 8i yahu boshayallersmile

sen başa dönüp tekrar oynayınca puanın artıyor mu canım :uhm:
33.000 oldu ancak peri tozu hemen bitiyor neyse damlaya damlaya göl olur
bugün hediye alamazsam yarın alamazsam 1 hafta sonra alırım :)

Son düzenleme:
evet aynen ben dün tam kalem alıcakken bitti ben de krem alayım dedim o da bitti bugün neyse oje siparişi verdim gelir inş

gelir canım gelir sayfada bitane kız yazmıs az önce kalem siparis etmis gelmis kargo ücreti de onlara aitmis bayanssulusmile bende bugün siparis vercem ins.hihoyyyt

8.oyunu gecemıorum yaa basa gelıorum tekrar.gecen var mı kızlar boshayallersmile

sen ne siparişi, vericeksin aman acele et ha bugün baktım baya azalmış ürünler bence haftaya kadar kalmaz birşey

oyunun süresi var mı
atıyorum 1 ay sonra bitecek falan diye ?
ben rimel ya da kajal almak istiyorum

sen ne siparişi, vericeksin aman acele et ha bugün baktım baya azalmış ürünler bence haftaya kadar kalmaz birşey

suan 162.000 pauandayım maskaraya yetiyor puanım ama maskara nasılsa cok var listede 6.000 daha yapıp likit eyeliner alsam mı diye düsüorum :uhm:

bayagı da azaldı ürünler kesin biter haftaya kadar.yenılenmicek mi acaba yaa günlük stok tükendi yazıyor ??

oyunun süresi var mı
atıyorum 1 ay sonra bitecek falan diye ?
ben rimel ya da kajal almak istiyorum

Anladığım kadarıyla oyunun süresi stoklar bitene kadar.Çünkü günlük stok bitti denilen ürünler yenilenmedi.Tahminimce bir hafta daha devam eder.İnş alırsın canım daha onların stoğu var gördüğüm kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…