Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
iyi akşamlar kızlarr
kk da 2. ses yarışması düzenleniyorr
ilki çok eglenceli ve güzeldi
fakat 2.de katıım azlıgı nedeni ile yarışma yapılmaya bilirnirr
güzel ses şart deyil ( ben bilee gönderdim)
maksat muhabbet eglencee
siz telefonunuza yada pc nize kaydı çekin cenebaz arkadaş msn den ilertelim
o geri kalan her şeyi halledekk

http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/346355-kk-yeniden-starini-ariyor.html

ya tam oynuyodum site hata verdi dondu benim periboshayallersmile tamda 240 bine yaklaşmıştım yaaa
geçenlerde tekrar yenilenmişti bitenler akşamkileri bugün yenilememişler baktım şimdi umarım yenilenir parfümler bitmez ama olsun
eşimin facdende oynuyoz oda 300 bine yaklaştı erkek parfümü alcak oda

boşver okadar almışsın hep şans senden yana olmasın varsın birazda başkaları kazansın:))

ama canım ben aldıklarımın çoğunu dağıttım ki ihtiyacı olana bu ay bütün param kpss kitaplarına gitti rimelim bitti pütürlü pütürlü sürüyorum bi onu alim. hem bütün kk kızları alsın canım ...opuyorumnanaktan

ne eksikse yada bitmek üzerese onu al canım benim rimelim bitti onu alcak likitim bitmek üzere onuda istiom ama o olmıcak galiba.sende far al mesela ben far kalırsa onuda istiyorum :)

ayyyy canım kıyamam yaaa ne iyi niyetlisin tatlım kısmetse alırım kalmadısada kalmaz napalım çokk saol tuaf ama duygulandım bilmiyorumkismile ((((((((((((((((( çokk saol vermiş kadar almış kadarda oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…