Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mayısa kadar bitmiceni bilsem kalcanı bilsem ürünlerin anneme parfüm almak için daha çok biriktiririm bide babama malüm anneler günü babalar günü geliyor )

Güzellik Perisi Hediye stokları farklı zaman aralıklarıyla yenilenmektedir. Stoğu tüketen hediyelerimizin tekrardan stoklarının dolması için bekleyebilir, ya da şuanda stokta bulunan hediyelerden seçebilirsiniz

bunu yazmışlar kıslar ürünler yenilenecek yani

yenilenecek miymiş iyi bari :) oradaki hangi rimeli önerirsiniz kızlar bir fikriniz var mı ? puanım birikince ondan kalmışsa alırım...

canım rimellerin altında detay yazıyor oraya bak hangisi uygunsa gözlerin için onu al açıklaması yazıyor.mesela biri mavimiş galiba tam anlamadım .biri 3 ayarlı biride hassas gözler için lens kullananlara uygun falan filan :)

hepsinde genelde aynı şeyler yazıyor canım bence ya her maskara uzatır dolgunluk verir bilmem ne aynı şeyleri yazıyorlar, ben tecrübesi olanlardan duymak istedim :içelim:

kızlar bende likit eyeliner ve ruj siparişi verdim dün bakalım ne zaman gelecek zemuszemus şimdi hedef en fazla puanlı olan parfüm kaydirigubbakcemile5 siparişler gelince yazarım şekerler öptümopuyorumnanaktan

ne ara topladın o kadar puanı da eyeliner ve ruj sipariş ettin :))
bu arada 1. bölüm puan vermio dimi ben daha 100.000deyim

oo kızlarr yaa ben de yeni başladım siz kaç günde yaptınız o puanları ben cok yavas ilerliyorum

valla nasıl olduysa yaptım canlarım ilk önce eyeliner sipariş ettim sonra da son puanıma kadar ruj sipariş ettim şu an hiç puanım yok 4 5 gündür oynuyorum ben bu arada rujumşu golden peach yazan varya kapaklı ondan zemuszemus

Ben de dün başladım,henüz çok az puanım var.Sürekli bitiyor bu peri tozu,bunu bir yolu yok mu arkadaşlar?
1 saat uyuyunca sadece 1 diş doluyor e bu da yetmiyor.Zaten çok usta da değilim,çok zor geçiyorum etapları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…