Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oo ben dün akşam başladım,puanım daha 12.000
sürekli uyuyor bu peri..
ben başaramayacağım anlaşılan..

oo ben dün akşam başladım,puanım daha 12.000
sürekli uyuyor bu peri..
ben başaramayacağım anlaşılan..

canım bend e dün akşam başladım puan daha 25.000 ben de basaramayacağım sanırım eyeliner istiyordum ama olmayacak senağlama bu arada şu ultra color rich 24 k ruj çok güzel tavsiye ederi ışıl ışıl ben de var cok seviyorum bayanssulusmile

kızlar bu 240 bin olan parfümün sarı kırmızı mor renkleri varya aranızda kullananlar varmı onlardan birini sipariş vercem şimdi ama kullanmadım hiç kokularınıda bilemiyorum tavsiyenizz???

cnm herkes mor olanı tavsiye ediyor bende belki onlardan alırım puanım olunca 2 güne stokta kalırsa tabi naniknanik bu arada evet kızlar peri tozu çok çabuk bitiyor hemfikirim sizlefisfisfis

peri tozunun bitmesi önemli değil sonuçta oyun ama yenilenicemk ürünler deniliyor yenilenmiyor günlük stok deniliyor ertesi gün yenilenmiyor,madem haftalık stok bitti falan deseler

kızlar bence üzülmeyin yenilenecek demişler attıkları maillerde falan şu an yapım aşamasındaymış o yüzden bazı aksaklıklar oluyormuş bence üzülmeyin yenilenir dedilerse yenilenecektir muhakkak

neyse biz biriktirene kadar en az 3-5 gün geçecek zaten, o zamana kadar yenilenir diye düşünüyorum, yenilenmezse de oyun oynamaya devam ederiz, mayısa kadar devam edecekmiş zaten kampanya, mayısa kadar ürünler yenilenmedi diyelim, bizim de 300.000 puanımız olur o zamana kadar, bir değil birkaç ürün birden sipariş ederiz, biz de kendimizi böyle avutalım, acelesi yok dimi ama zemuszemus

kızlar bana dermologica dan numune geldi küçücük bir şey bi kullanımda tüm suratıma yeter mi bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

bir de düşünsene 500.000 puan biriktiriyormuşuz kampanya bitiyormuş:) daha avondan birşey almam vallahi:)

aynen katılıorm cnm hem belki daha farklı seylerde eklenirr inş
olumunekankayizsmile
nasıl avutuoz kendimizi ama naniknanik

Dediğiniz gibi yeniler insallah kızlar yaa rimeller bile bitmek üzere.yenilenmez die herkes kapıs kapıs götürüyor anlasılan sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…