Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bencede serverlerinde problem varıdrbilmiyorumkismile Face çöktü resmenn akannehir çökerttikkksempatiksalakcinni

Şu güzellik perisi yüzünden halk birbirine düştü boshayallersmile

bari yarın 7 de 2 ürün koysalar walla yeni uyandım sabah 6.30da kalkdım bakdım girilmio yattım günlerim karıştı bu saatte dersi yarılamış olmamgerekirdi.6.30da dersim olsa kalkmam haa :))))))))))))))

ya bu ne saçma iştir,sabah 6da stok yenileyeceklerine saat başı yapsalar ya..yani ne biliyim ellerinde 24 stok varsa mesela hepsini bir anda vermektense saat başı bi tane falan koysunlar..

neyse ben bu gece sabahlarım artıkboshayallersmile

bende rimel allık falan alcaktım kızlar ama yok heralde dimi?

face bende hala açılmıyor bi sıra güzellik perisi sayfasını yenilediğimde stok dolu yazısı hala vardı sonra tekrar yeniledim :S açılmadı galiba hediyeleri kapan kaptı yine sabah 6dan beri uyumadım 9a kadar durdum ama malesef alan almış bu nasıl adalet ya:S

ben 6.45 de açtım faceyi 55 e kadar yeniledim en son 55de yeniledim olmadı çıktım bi dahada faceye giremedim ama 55 e kadar hediye güncellenmemişti :S

valla arkadaslar ben 6da 6,30da baktım face acıldı ama urunler aynı ve uzerınde yok yazıyordu bu ıste bı garıplık var bosu bosuna zaman harcayıp oynuyoruz herhalde ama avon gıbı bı kurulusa yakısmıyo beceremıyeceklerdı hıc yapmasalardı 260 puanım var urun yok zaten yorum olarakta yazdım o kadar oynayan var ayıp yorum yapmayada devam edıcem hepımız yapalım belkı utanırlar....

ben avonun rujundan istiyorum nasıl alabilirim kuaförlerde avon satılıyor mu? Bi yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…