Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar çok enteresan bir şey oldu
Qspa ya mail atmıştım cevap vermediler diye 1-2 gün sonra tekrar atmıştım
cevap maili geldi 2 güne kadar da numunelerim glmişti
bugün kapı çaldı gene numune göndermişler....
hem de kargosuz....
çatlasın rosense....

Çok üzgünüm çoookbenden niye kargo parası aldılarki bilmiyorumkismile

bütün sitemlerde haklısınız ama açtım hediyeler aynıydı kısmında değil
saat tam 7 de ürünler yenilendi ve kapan gene kaptı bende avucumu yaladım tabi
6 30 da kalktım faci açtım hediyeler sayfasını sürekli f5 yaptım tam hediyeler yenilendi benim sayfa dondu bidahada face giremedim
fac çöktü o kadar yığılmadan
tabi mozarilla vs hızlı program kulananlar kaptılar nasıl oluyo anlamıyorum tabi
bide kızlar sürekli f5 yapmayın otomatik olarak 30 dk 1 saat fac kilitleniyo zaten.. ara sıra yapın şansa tabi o da verebilirsek siparişi

fatunuz canım bendede aynısı oldu.2 kere yollamışlar ikiside aynı gün geldi.kargo ücretide almadılar.rosenseden daha gelecek dşün yani oyalıyorlar.çok memnun kaldım Qspadan.denizli taraflarına yolum düşerse mutlaka alıcam.

roziye kotexe numune istiyorum mu yazıyosunuz?
yoksa kampanya mı var?
kargo parası istiyolar mı?

qspaya annemi de uye yaptim;
ona da yollamislar;

sonra ablami yengemi de yaptim;
onlara da gelmistir sanirim

urunlerini ozellikle de peelingini ben cok begendim.

yalniz gecen gun yuzumde ufak bir kizariklik cikti; esim de kizdi, su bilmedigin urunleri diye..
bilmiyorum ki neden oldu???

Qspa üyelik istemiyor değilmi ben olamamdım sadece iletişimden numune istedim olmuomu öle?Nerden üye oluyoruz..

valla rosense çok pinti çıktı zaten firma tanıtım olsun diye yapmıyor mu bu numue tüplerini???
Qspa dan alıcam ben de...
doğal şampuan ne de olsa...
annem de merak etti onada isticem ürün numunesi....

bu facede avon oyunu nasıl oynanıyorkı...bana daha once rosense den gelmıstı oyuna nasıl gırılıyo bırı cvp yazarsa sevınırım canlar

ya ben bu güzellik perisinden bi şey anlamadım allahaşkına aydınlatın tam 4. bölüme geliyorum tozum bitiyo sonrada başta oynattırıyo bide bu periyi nasıl uyutuyoz bide puanlarımı nerden görüyorum bide puanlarımı kaydediyomuyum sempatiksalakcinni

canım oyun sayfasında anasayfa yapınca zaten puanların gözüküo.herşey yazıo avonun sayfasına üye olursan peri tozun dolar ..20 arkadaşını üye edersen 1 peri tozun dolar ...perin 5 saat uyuyacak yani oyuna 5 saat girmicen tozun bitince oda uyumuş olcak sonra zamanla öğrenion zaten ...ben 5 peri tozuyla 3.5 kere oyuna dönüş yapıom bayağı puan alıom 600 geçti puanım ...

Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz ve Avon Güzellik Perisi Oyunu Katılımcılarımız, stoğu artan HEDıYELERıMıZ VE SÜRPRıZLERıMıZ yarın gün içinde HERHANGı BıR SAATTE sizlerle buluşacak!!! Güzellik Perisi'ni takip edin! SEVGıLERıMıZLE...

Walla bilmiorum bende yarın müsait değilim şans artık...

bu sabah tam saat 7de yenilendi hediyeler, ama 7yi 4geçe hepsi bitti hediyelerin:)) yetişemedm ama gördüm :)) çok fena bişiy:) alamadım :) uykumu böldüm yazık oldu bana bugün:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…