Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yok canım yenilenmedi henüz.zaten yeni ürünler eklencek ürün sayısı cogalcak tetikte beklıyoum bende :))

offff kıslar yaaaa pazar günü kursumun günü değişti peride salı gününü buldu yaaa birazdan çıkcam elimde kalcak 660 puan acaba tek gün içinmi fazla hediye ve stok koycak bu peri

Aaa harika bir haber bu o zaman:)
Ben de bekleyeyim,320.000 puanım var,az da olsa bişi gelir yetişirsem.
Bir şey soracağım canım ya,ürün siparişi verirken sırasıyla hangi adımlar oluyor.
Ben daha önce hiç denemedim hızlı olayım da afallamayalım

Sohbet bölümü değil,sadece konularla ilgili paylaşımlarda bulunuyor.
Bu zaten olması gereken değil mi?
Napalım,site ismi verip çıkalım mı?

Arkadaşım nerdeyse 30 sayfadır aynı şey konuşuluyor bu paylaşımın ötesinde , avon sohbet bölümü olmuş

Şu anda en popüler konu bu.
Dikkat ettiyseniz arada bir sürü link verildi,diğer sitelerin kampanyaları ile ilgili.
ılgilenen arkadaşlar o sitelere de girdi.
Bir çok arkadaş numune kazandı farklı sitelerden.
Yani aslında sadece avon değil,bir çok paylaşımda bulunuldu.

Ben ne desem siz savunmaya devam edeceksiniz , ben fikrimi söyledim, hala da aynı fikirdeyim,size iyi paylaşımlar !..

Savunma değil sadece açıklama yaptım.Siz tepkili bir şekilde burasının sohbet bölümüne döndüğünü söylediniz,ben de burada sayfalardır her konuda paylaşım yapıldığını söyledim.Bu savunma değil açıklama.
Aynı fikirde olabilirsiniz tabii ki bir şey diyemem.
iyi günler diliyorum..

Ad Soyad:
E-Posta:
Telefon:

Cep Tel:
Adres:

İl:

bunlar var canım :)

facebookta karperin kampanyası varmış
Karper Efsane Lezzet Kampanyası'na Katıl, Londra'daki Efsanelerin Müzesi Madame Tussauds'a Gitme Şansı Yakala...

Yaa inanmıyorumm ilk gördüğümde hepsi 5 adet stokluydu el kremi alayım dedi hata filan verdi sonra stok bitii :1shok: tutmayın benii bayiliiceğimmmakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…