Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlarrrrrrrrr evet evet sonunda başardım peri imana geldi veee 50's glam parfüm aldımmzemuszemuszemuszemusbayanssulusmilesırnaşık şey

Kızlar bugün bede sipariş verebildim sonunda opuyorumnanaktan Açılıp kapanabilen göz kalemlerinden sipariş verdim kahve rengia.s Şimdik haftaya kadar sipariş veremem dimii:tomato:

bende bugün Summer White EDT siparişi ve anneminkinden de far siparişi verdim bayanssulusmile
ayrıca bugün süpriz hediye fln açıldı mı? açlıosada onu alabilio muyuz 1 hafta süresnin içinde oda wr mı?

kızlar hergün saat sabah 11 de stoklar yenileniyo ve 5 er adet artık yarın tam 11 de pc başında olun bencekaydirigubbakcemile5yerimseniben

kızlar hergün saat sabah 11 de stoklar yenileniyo ve 5 er adet artık yarın tam 11 de pc başında olun bencekaydirigubbakcemile5yerimseniben

ama işleri belli de olmuo cnm sabah da yapabilolar.. yalnız gözlemledğim kadarıyla 2 gün sabah 2 gün 11 de yapıolar gibime geldi

Canım süpriz hediyeler dediğin haftanın fırsat ürünü ise her hafta olan bişey o ve dün haftanın fırsat ürünü 200 adet stok olarak yayınlandı bitti. Kısmet haftaya artık boshayallersmile

ayyyy sinir oldm resmen sinirrrrr
sabah 11e 10 kala pcnin başındaydm hep tıkladm heptıkladım sonunda yenilendi ürünler tam 11de
bilgi formuda açıldı onu hızlı hızlı doldurdum hatta adresimi falan kopyala yapıştr yaptm yani okadar hızlıydm ama hemen bitmiş formu doldurdğm halde hiç kalmadı, 2saniyede hepsini bitirdiler, sadece mor renkli oje kaldı onuda istemem zaten puanım çok parfüm istiyodm alamadm ya neyse yarın denicem.
bu fırsat ürünü haftada 1 oluyormuş heralde çünki haftanın fırsat ürünü yazıyordu orda.

anladım kızlar o zmn haftayı beklicm fırst ürünü için.. hediyelerimi aldım yha

Arkadaşlar bir şey soracağım.
Avonda tek bir adresi bir kez mi kullanabiliyoruz acaba?
abimin adresinden de oynayuyorum.
Ben kendi hesabımdan bugün sipariş verdim,abiminkinden de vereceğim zaman aynı adrese vermem gerekiyor çünkü aynı evdeyiz.Sorun olur mu bu?

ben bugün hem kendiden hemde annemden sipraiş verdim ve aynı adresden sanırım sorun olmaz..inş yanii eyvahedigeldismile

kıslar avon oyunundaki parfüm kokuları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi.bu ungara agır bi kokumu ve yanındaki 50 s glam nasıl bi koku ayrıca wish love nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…