Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kıslar avon oyunundaki parfüm kokuları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi.bu ungara agır bi kokumu ve yanındaki 50 s glam nasıl bi koku ayrıca wish love nasıl..

cnm ungaro hos bi koku bazı arkadaslar ağır demis ama bana öyle gelmedi numunesini denemiştim.
wish of happinies ve love kullandım ikiside cok hafif ve güzel ama love olanı tavsiye ederimm.
50 s olan hakkında bi bilgim yok malesef
olumunekankayizsmile

Kızlar eyup sabrı tuncer dede kampanya varmıs dıger topıklerde arkdaslar paylasmıs gormessınız belkı ıdye dusunerek paylasayım dedım
eyup sabrı tuncerden 5 tl lık alısverıs sonunda parfum setı hedıye edılıyomus hedıye secenegını bız secıyomusuz bılıgınıze mesela 5 tl lık bı urun aldınız 3 tl kargo ucretı ıle bırlıkte 8 lırra edıyo ama yanında parfum setı hedıye :))))

Nerdesiniz laaa heyecandan burda kafayı yicem millet yok yoksa tam 11de mi gelionus :)

bence kimse ürün alamıyor, herkes 'ben yetişemedim, alan aldı' psikolojisine kapılıyor, kar eden avon oluyor, şimdilik olmasa da ilerde böyle olacak bu. :)

hediye setini nereden seçicez acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…