Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende aldım kaydirigubbakcemile5 oyunumu oynadım bi hediyelere bakayım dedim yeni ürün gelmiş hemen aldım..gerçi kokusunu bilmiyrm ama araştırdım fena değilmiş bakalım umarım güzeldir

bende aldım kaydirigubbakcemile5 oyunumu oynadım bi hediyelere bakayım dedim yeni ürün gelmiş hemen aldım..gerçi kokusunu bilmiyrm ama araştırdım fena değilmiş bakalım umarım güzeldir

Hayırlı olsunn canım umarım bende bu hafta içinde bir ürün almayı başarabilirimboshayallersmile

kızlar ben anlamadım bu oyun faslını nedirr bilmiyorumkismile

benim 680 geçti canım ama hala boştayım aayyyyy sinir oldum ...bekledim bekşledim tam boynum tutuldu kalktım pc kapamam la peri koymuş ürünü ..yaa saati belli olmayınca olmuo yaaa ders çalışamıom artık

ay yok yok gerçekten bende şans yokkalsanaalsanasmile sabah stokların yenilenmesine yarım saat kala mide bulantısından dolayı çıktım:bbo:ne göreyim yenilenmiş sayfaÇok üzgünüm çoook sonra hırs bu ya 3 e kdr bekledim umudu kesip bankaya uğradım ve evet evet 4 dk farkla kaçırdımmmmmmm:gitme: ee napcam 620 bin puanı:bbo: bari birine aktarabilsem de vazgeçsem şu periden

bende aldım 2 fac hesabındanda parfüm almak istiyodum çok:) ama napalım belki bidaha bu fırsatı bulamayız

sanırsam 5 er tane koyarlar çünkü baya bi tepki almıştı stok konusunda:sm_confused: yarın özellikle sabah 7 de ve 11 de öğlen de 3 de bakcam kırcam şu şeytanın bacağınıklava:

sanırsam 5 er tane koyarlar çünkü baya bi tepki almıştı stok konusunda:sm_confused: yarın özellikle sabah 7 de ve 11 de öğlen de 3 de bakcam kırcam şu şeytanın bacağınıklava:

Ben her saat başı bakmayı düşünüyorumohaoldumsmile bide bugün şansaa yakaladım tüm ürünlerde 5'er stok vardı ama afalladım birden birde üzerine internetim kitlendi kaçırdımboshayallersmile

görüpte alamamak daha kötü olmalı bilmiyorumkismileumarım bi dahakine alabiliriz:jeyyar:

kızlar bugün saat 16:00 da günün süpriz ürünü edt varmış 200 adetmiş hemde 300.000 puana. pc hep açık olduğu halde yetişemedm ya 10dkda bitirmişler, herkez manyak oldu pc başında bekliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…