- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- 648
bende aldım kaydirigubbakcemile5 oyunumu oynadım bi hediyelere bakayım dedim yeni ürün gelmiş hemen aldım..gerçi kokusunu bilmiyrm ama araştırdım fena değilmiş bakalım umarım güzeldir
bende aldım cnm. güle güle kullanbende aldım kaydirigubbakcemile5 oyunumu oynadım bi hediyelere bakayım dedim yeni ürün gelmiş hemen aldım..gerçi kokusunu bilmiyrm ama araştırdım fena değilmiş bakalım umarım güzeldir
teşekkürler canım, artık stokları arttırıyrlar sende alırsın cnm :1hug:Hayırlı olsunn canım umarım bende bu hafta içinde bir ürün almayı başarabilirimboshayallersmile
facebookta avonun güzellik perisi diye oyunu var cnm, ok atıp puan topluyorsun sonra oradaki hediyelerden alıyosun yerimsenibenkızlar ben anlamadım bu oyun faslını nedirr bilmiyorumkismile
saol tatlım sende güle güle kullan kaydirigubbakcemile5bende aldım cnm. güle güle kullanhihoyyyt
300.000 di cnmyaa yine kaçırdım saati belli olmazsa olmıcak bu iş yaaa.... kaç puandı peki ürün
sanırsam 5 er tane koyarlar çünkü baya bi tepki almıştı stok konusunda:sm_confused: yarın özellikle sabah 7 de ve 11 de öğlen de 3 de bakcam kırcam şu şeytanın bacağınıklava:
Qspa dan urunlerım geldı kızlar bugun kargo ucretı odemedım
güle güle kullan cnm kırmızı peelingi hemen dene çok güzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?