kokusunu hiç bilmiyorum oyunu oynarken denk gelmişti hemen almıştım bende
delikafadulden
ben yetişemedim, ürünler verildi ve bitti sandım :)
önceden saat 7'ydi. şimdi 11 mi oldu ? stoklar yenilenirken her üründen 1 tane mi koyuyorlar ? hiç göremediğim için bilemiyorum da :) yarın da dersim var, haftaiçi sadece perşembe boşum, haftasonuna kaldı artık :)
Canım saati değiştirmişler çünkü yoğunluktan site artık açılmıyo.Fena bi yüklenme var.
Bu da avonun elinde olan bişi deil...
Ama stokları bi kere yenilenmiş gördüm ya artık gerçekten ürünleri yenilediklerine inanıyorum...
Yarın 10 ile 12 arası tetikte olun sempatiksalakcinni
İnşallah istediğin ürüne kavuşursun opuyorumnanaktan
canım önceden 7ydi sonra 11 yaptılar ama bugün 11.30ta açıldı ürünler, her üründen 5 tane koyuyorlar cnm bende bugün gördümönceden saat 7'ydi. şimdi 11 mi oldu ? stoklar yenilenirken her üründen 1 tane mi koyuyorlar ? hiç göremediğim için bilemiyorum da :) yarın da dersim var, haftaiçi sadece perşembe boşum, haftasonuna kaldı artık :)
canım önceden 7ydi sonra 11 yaptılar ama bugün 11.30ta açıldı ürünler, her üründen 5 tane koyuyorlar cnm bende bugün gördüm
Kızlar güzellik perisinden açılıp kapanan göz kalemim geldi bugün (=
Eski sayfaları karıştırdım.Nerede beleş numune gönderen firma ismi varsa attım.Ama Nivea numune vermiyormuş.Golden rose dan da olumsuz.Diğerleri dönüş yapmadı:mymeka:
Sadece Doğadan çay olumlu:teselli:
dogadan tamam gondercezmı dedıler cnm
bu konuya nasıl abone olunuo kızlar aydınlatın benı luten
ben aldım eyüb sabri tuncerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?