Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Aslında parfüm sipariş etcektim bende ama hergün pc başına oturup stok beklemekten bıktım.Ders çalışamaz oldum...

Bu hafta bi daha pc başında beklememek için ne varsa siparişimi gönderdim....

Parfüm diğer haftalara inşallah...

Bi salaklık yapıp ikisine de kendi adımı yazdım ama napim bi tanesi gelse de yeter

ben yetişemedim, ürünler verildi ve bitti sandım :)

Canım saati değiştirmişler çünkü yoğunluktan site artık açılmıyo.Fena bi yüklenme var.
Bu da avonun elinde olan bişi deil...

Ama stokları bi kere yenilenmiş gördüm ya artık gerçekten ürünleri yenilediklerine inanıyorum...

Yarın 10 ile 12 arası tetikte olun sempatiksalakcinni

İnşallah istediğin ürüne kavuşursun opuyorumnanaktan

önceden saat 7'ydi. şimdi 11 mi oldu ? stoklar yenilenirken her üründen 1 tane mi koyuyorlar ? hiç göremediğim için bilemiyorum da :) yarın da dersim var, haftaiçi sadece perşembe boşum, haftasonuna kaldı artık :)

canım önceden 7ydi sonra 11 yaptılar ama bugün 11.30ta açıldı ürünler, her üründen 5 tane koyuyorlar cnm bende bugün gördüm

canım önceden 7ydi sonra 11 yaptılar ama bugün 11.30ta açıldı ürünler, her üründen 5 tane koyuyorlar cnm bende bugün gördüm

tamam canım çok sağol cevap için, umarım bu hafta ya da önümüzdeki hafta içinde ben de bir ürün alabilirim, siparişini verenler şimdiden güle güle kullansın :)

Türkiye’de elektrikli ev aletleri sektörünün öncüsü ve 4 yıl garantili tek markası olan King Elektrikli Ev Aletleri müthiş hediyeler vermeye devam ediyor!

King’den blog üyelerine çekilişsiz, kurasız sürpriz hediye!
Tüm bayanların katılabileceği bu yarışmaya, King Dünyası Bloğundan yapılacak yönlendirme doğrultusunda üye olacak ilk 10 kişiye,
King’den Thunderbird Otomatik Döner Fırçalı Saç Kurutma Makinesi Hediye.
Böylece King Dünyası’na adım atar atmaz şans kapısını üyeleri için aralamış oluyor.
Hemen üye olun hediyenizi kaçırmayın.
Yarışma sonunda belirlenecek olan ilk on kişi bu ürünü kazanmış olacak!
Kazananlar http://kingdunyasi.blogspot.com adresinde açıklanacaktır!

K-054 THUNDERBİRD OTOMATİK DÖNER FIRÇALI SAÇ KURUTMA MAKİNESİ
o 1600 - 1800 W ısınma gücü
o İki yöne otomatik dönen fırça sayesinde saçınıza şekil verme imkanı
o 3 ısı ve 2 hız ayarı
o Cool (serin) hava ayarı

Bunun için yapmanız gerekenler:
1. http://kingdunyasi.blogspot.com adresinde yer alan blogumuza üye olmak
2.blog sayfanızda yarışmayı duyurmak
3. Üye olduktan sonra kingdunyasi@gmail.com adresine Ad, Soyad, Adres, Yaş, Meslek, Medeni Durum ve Gsm numaranızı yollamaktır.

avonun perisi bugün saat 11.30 da açıldı. kendi facemden kırmızı ruj spariş verdm, eşimin facesindende gündüz kremi spariş ettm. aslında parfüm istiyodm ama onu hemen bitiriyorlar.

Eski sayfaları karıştırdım.Nerede beleş numune gönderen firma ismi varsa attım.Ama Nivea numune vermiyormuş.Golden rose dan da olumsuz.Diğerleri dönüş yapmadı:mymeka:
Sadece Doğadan çay olumlu:teselli:

oyundan bısı anlamadım ...bilmiyorumkismilehıc de ugrasamıcam doğrusu..sempatiksalakcinniama kazananları tebrıkederım...baska haberler yokmu yahu avona takıldık kaldık

kızlar avon güzellik perisi yarın kaçta ürün dağıtır sizce fikri olan varmı?

filizim ,arkadaş söledi ya canım.. eyüp sabri tuncer den 5 tl lik ürün alana
parfüm seti hediye diye.. onu aldım.. istersen eyüp sabri tuncer in sayfasına gir bulursun canım...
1 hafta içinde elime ulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…