ben eyüp sabri tuncer den aldım. henüz elime ulaşmadı... hediyeyide şansa seçtim :) inşallah güsel çıkar :)
nevresimevi.com da ödüllü anket var arkadaslar ama önce üye olup sonra anket doldurun.
Bu ayki anketimize katılan 1 kişi 1 adet TAÇ Percale Nevresim Takımı, 1 Kişi 1 Adet TAÇ Bambu El Yüz Havlusu, 1 Kişi 1 Adet TAÇ El Yüz Havlusu kazanacaktır. Ankete katılanlar arasında yapılacak çekilişte aranacak tek şart hediyeleri kazanan kişilerin siteye üye olmalarıdır.
kompleonarıcı5.com
kızlar loreal in kampanyası var katılım formunu dolduranlara elseve şampuan ve saç kremi veriyor.
1000 adet demiş ama kazananlar listesi 1000i geçmiş. ilk 1000 kişi mi olur yoksa çekiliş falan mı yaparlar bilemiyorum. belki hepsine yollarlar (ne güzel olur. ben 1000 kişiden sonrayım da:))
bu arada formu dolduran kişinin sıralaması 5 ile bitmeli yani 5in katı olanlara kazandınız diyo
katıldım ama sonu 5 ile bitmediği için kazanamadım. paylaşım için teşekkürler. :)
Ben katıldım loreale İlk seferde tuttu..bakalım ne yollucaklar
ne kadar şanslısın :)
Qspa bugün bana da numunelerinden 6 tane tüp göndermiş.
Kargo ücreti ödemedim...sempatiksalakcinni
kompleonarıcı5.com
kızlar loreal in kampanyası var katılım formunu dolduranlara elseve şampuan ve saç kremi veriyor.
1000 adet demiş ama kazananlar listesi 1000i geçmiş. ilk 1000 kişi mi olur yoksa çekiliş falan mı yaparlar bilemiyorum. belki hepsine yollarlar (ne güzel olur. ben 1000 kişiden sonrayım da:))
bu arada formu dolduran kişinin sıralaması 5 ile bitmeli yani 5in katı olanlara kazandınız diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?