Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben eyüp sabri tuncer den aldım. henüz elime ulaşmadı... hediyeyide şansa seçtim :) inşallah güsel çıkar :)

şimdi bende gırdm sıteye..en az 5 tl lık alısverıs yapana hediye paketi var ama 5 tl den ucuz hıc bır urun stoklarında yok görunuyor...bebegım için ıslak mendık alacaktım 4 5 paket ama stokta yok görünüyor..tuhbilmiyorumkismile

ben üye oldum. kolonya seçtim ama hediye seçeneğini nasıl işaretliyoruz anlamadım.
kolonya dün vardı. 5,50 tl kalmamış mı?

hımm sımdı bı kolonya aldım 5 500 e ürünü sepet ekledım,sepetimdekileri satın al dedım fatura ve ev adresını gırdım altta hedıyenızı secın dıyor onu sectım sona kart bılgılerını ıstedı ...esım gelmeden alamadım tabı ama sıraryla yapılması gerekenler bunlar arkadaslar,kampanya stoklarla sınırlıymıs .bende sans yok kesın bana gelmez hedıye

nevresimevi.com da ödüllü anket var arkadaslar ama önce üye olup sonra anket doldurun.

Bu ayki anketimize katılan 1 kişi 1 adet TAÇ Percale Nevresim Takımı, 1 Kişi 1 Adet TAÇ Bambu El Yüz Havlusu, 1 Kişi 1 Adet TAÇ El Yüz Havlusu kazanacaktır. Ankete katılanlar arasında yapılacak çekilişte aranacak tek şart hediyeleri kazanan kişilerin siteye üye olmalarıdır.

Bebisi olan annelere :)

Cicicee- Avon işbirliği ile Cicicee üyelerine özel Avon Kids Paketi hediye ediyor. Çocuğunuzun banyo keyfini renklendirecek bu hediye paketinde 4 farklı Avon ürünü bir arada yer alıyor.
Cicicee üyelerinin katılabileceği bu kampanyada, "Cici Forum" a anlamlı yazı yazan şanslı üyelerimiz Avon Kids Paketi’nin sahibi oluyor.
"Cici Forum" a en anlamlı mesajları yazan ve kampanya sorumuzu cevaplayan 10 şanslı Cicicee üyesi bu paket ile çocuklarının banyo keyfini renklendirecek.
Avon Kids Paketi Kampanyası'ndan hediye kazanan üyelerimizin listesi, 8 Mart 2010 Pazartesi günü yine bu sayfadan açıklanacaktır.
Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler:
1) Cicicee.com’a üye olun.
2) Cicicee.com’a kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın.
3) Giriş yaptıktan sonra kampanya sorumuzu cevaplayın.
4) “Cici Forum”a anlamlı mesajlar yazarak hediye kazanma şansını yakalayın.

kompleonarıcı5.com
kızlar loreal in kampanyası var katılım formunu dolduranlara elseve şampuan ve saç kremi veriyor.
1000 adet demiş ama kazananlar listesi 1000i geçmiş. ilk 1000 kişi mi olur yoksa çekiliş falan mı yaparlar bilemiyorum. belki hepsine yollarlar (ne güzel olur. ben 1000 kişiden sonrayım da:))
bu arada formu dolduran kişinin sıralaması 5 ile bitmeli yani 5in katı olanlara kazandınız diyo

paylaşım için teşekkürler. ben katıldım. her ay anket oluyormuş ve yeni çekilişler yapılıyormuş. bu anket 1 kereye mahsus değilmiş yani. yerimseniben

katıldım ama sonu 5 ile bitmediği için kazanamadım. oda arkadaşımım adına da katıldım. o da 5 in katı çıkmadı. paylaşım için teşekkürler. :)

Son düzenleme:
annem, babam, bir arkadaşım adına daha katıldım onlar da 5in katı olmamış akannehir

Qspa bugün bana da numunelerinden 6 tane tüp göndermiş.
Kargo ücreti ödemedim...
sempatiksalakcinni
Güzellik perisinde de 9.bölüme kadar geldim tozum bitti...

CarrefourSA'da 8 martta tüm makyaj-cilt bakım ürünleri %50 indirimli
bedava numune konusuna uygun değil ama bu konu çok aktif olduğu için yazdım :)

Kızlar elseve de bende bilgi formunu doldurdum tebrikler kazandınız dedi herkeste böyle mi yazıyo yoksa kazandım mı anlayamadım

üfff 3-4 kez denedim cıkmadı sans işte bak 1.de cıkanlarda var
tebrik ederm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…