Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar sayfa kendi kendine yenileniyormu yoksa sizmi yeniliyorsunuz

Güzellik Perisi Sevgili Avon Türkiye Facebook Sayfası Üyelerimiz ve Avon Güzellik Perisi Oyunu Katılımcılarımız, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nüzü en içten dileklerimizle kutlarız. SADECE BUGÜNE ÖZEL, AVON Reversalist Yenileyici Serum ile Dünya Kadınlar Günü'nde de sağlıkla ışıldayan bakımlı bir cilde sahip olmanızı dileriz. Diğer hedi...yelerimizin stoğu da gün içinde yenilenecektir. SEVGıLERıMıZLE,

kızlar gördünzmü serum var yeni benmi yetişemedim yoksa yokmu hiçbişey mafoldumben

yeşimcim aynıymış puanımız canımm ben 2haftada ancak oakdar biriktirdim :roflol:

Anew Reversalist Yenileyici Serum
Günlük Kalan Adet: 30
***8 Mart Dünya Kadınlar Günü`ne Özel***AVON`dan cilt bakımında bir ilk! Activinol içeren yaşlanma karşıtı cilt bakım teknolojisi ile geliştirilen kadifemsi serum, cildin onarım sürecini desteklemeye ve yeniden yapılandırmaya yardımcı olur. Yapılan tüketici çalışması sonuçlarına göre panelistlerin %75`i bir gecede yeni bir cilde sahip olmuş gibi hissettiklerini belirttiler. (30ml.) AVON Reversalist Yenileyici Serum ile Dünya Kadınlar Günü`nde sağlıkla ışıldayan bakımlı bir cilde sahip olabilirsiniz...

800.000 puan ile alabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…