Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canım 7 iş gününde mi geliyoo ürün haftasonunu saymıyoruz sanırım diymi bilmiyorumkismile

Hafta sonuyla birlikte canım mesela cuma verdiysen siparisi bidahaki cuma geliyor ama bazı yakın yerlere 1-2 gün erken geldigide oluyor.

Anladım canım sağol opuyorumnanaktan Demekki çarşabaya ürünün gelmesi lazımkaydirigubbakcemile2

evet canım yarın bile gelebilir.bende farla mavi kalem siparis vermistim yarın 7.gün olcak benimkiler de yarın gelir :1rolleyes:

koya koya serummu koymuşlar heheh hemde puanı çokmuş diğer ürünler yenilenmemişte millet delirmiş ya sayfasında heh :)

Kızlar ürünler yenilendii vücut losyonu alayım dedim hata verdiboshayallersmile

Haftada Bir Sipariş Verebilirsin
Biliyoruz hepsini istiyorsun :)
Ama unutma, her hafta için bir tane hediye şansın var

Geçen çarşamba sipariş vermiştim demekki çarşamba dan sonra tekrar sipariş verbiliyorumbilmiyorumkismile kızlar sizce çarşamba sipariş vermeme izin verirmi ?:bbo:

kızlar açıldı,sonunda parfüm siparişi verebilidim,durum bekliyor yazıyor,kabul edilmiştir dimi,puanımda azalmış çünkü,

yenilendi ürünler,losyonu alamadım ruja geçtim onu da alamadım en son kıytırık bi kırmızı oje alabildim..off kalitelimi acaba...

yenilendi ürünler,losyonu alamadım ruja geçtim onu da alamadım en son kıytırık bi kırmızı oje alabildim..off kalitelimi acaba...

Ben de dün aldım kırmızı oje ama geç kaldığım için değil,bizzat istediğim için.
İyidir diye düşünüyorumiöyle görünüyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…